Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35

КОД ТОВАРУ: 101210
  • Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35
Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35
Матеріал черевика: мікронейлон, резистентний ПВХ. Конструкція: нераздвіжние. Лезо: Tempish Air, нержавіюча сталь. Призначення: для гри в хокей. Підкладка: нейлон Cambra. Стиль катання: хокейні Тип фіксації: шнурівка. Розміри: 38/39/40/41/42/43/44/45.
Tempish
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 626 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 217 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Належність
Чоловічі
Матеріал
Нейлон
Тип
Ковзани
АРТИКУЛ
1300000101
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35 характеризуються високою якістю і сучасним спортивним дизайном. У черевиках є кілька посилених зон (Memory Optimal Fit), розрахованих на захист від травм в найбільш уразливих місцях в області щиколотки. Завдяки дихаючої анатомічної устілці, черевики забезпечує ногам комфорт навіть протягом тривалого тренування або гри. Леза ковзанів зроблені з нержавіючої сталі високої міцності, що забезпечує хокеїстові оптимально швидкий розгін і відмінну маневреність. Фіксується за допомогою шнурівки.
Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35 виконані з якісних матеріалів, що забезпечують їм тривалий термін служби. Верхній шар черевика зроблений з технічного мікронейлона і посилений за допомогою резистентного ПВХ RTC 07, що додає йому необхідну жорсткість, а також забезпечує морозостійкість і вологостійкість. Усередині черевика є анатомічний двошаровий бандаж на основі латексу Cleeron 013S, що забезпечує додаткову фіксацію ноги. Двошаровий мову анатомічної форми з 8 мм повсті (зсередини) і резистентного ПВХ (зовні), забезпечує підвищену ударостійкість. Міцна конструкція носка зі спеціального ПВХ гарантує захист ноги від ударів. Характеризуються лаконічним спортивним стилем.

Особливості ковзанів:
- хокейні;
- сучасна модель;
- висока якість матеріалів;
- забезпечують хокеїстові комфорт;
- наявність укріплених зон Memory Optimal Fit;
- дихаюча анатомічна устілка;
- фіксуються за допомогою шнурівки;
- додаткова фіксація у вигляді двошарового внутрішнього бандажа;
- леза ковзанів зроблені з нержавіючої сталі;
- маневрені, забезпечують швидкий розгін;
- морозостійкі / вологостійкі;
- лаконічний спортивний стиль.

Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35 - зручні, надійні, стильні!

Характеристики:
Матеріал черевика: мікронейлон, резистентний ПВХ.
Конструкція: нераздвіжние.
Лезо: Tempish Air, нержавіюча сталь.
Призначення: для гри в хокей.
Підкладка: нейлон Cambra.
Стиль катання: хокейні
Тип фіксації: шнурівка.
Розміри: 38/39/40/41/42/43/44/45.


Розмірна сітка Tempish Ultimate SH 35:


Виробник: Tempish (Чехія).
Tempish - відомий європейський виробник спортивних товарів для дітей і дорослих: самокатів, велосипедів, захисних шоломів, скейтів, спортивної тари, килимків для йоги, роликових ковзанів, хокейних ковзанів. Всі вироблені Tempish товари характеризуються гарною якістю, сучасним дизайном і відносно невисокою вартістю, орієнтованої на широкий споживчий ринок.


Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35 купити за вигідною ціною 1 626 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Ледовые коньки таких виробників, як наприклад: Tempish в магазині terrasport.ua
Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ковзани

Давно мрієте зайнятися спортом? Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 35 буде Вашим першим кроком. В « Ковзани » є все, що необхідно спортсмену. Ковзани здивує Вас своєю якістю. Коньки хоккейные Tempish Rental R16 Jr. (130000020618), 34 , Коньки хоккейные Tempish Rental R16 Jr. (130000020618), 34 і Коньки хоккейные Tempish Rental R16 Jr. (130000020618), 34 від знаменитих світових виробників 131 Ви знайдете в нашому розділі Ковзани . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ковзани . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн