Ковзани хокейні Tempish ULTIMATE SH 25

КОД ТОВАРУ: 101224
  • Ковзани хокейні Tempish ULTIMATE SH 25
Ковзани хокейні Tempish ULTIMATE SH 25
Тип ковзанів: хокейні. Матеріал черевика: Мікронейлон, резистентний ПВХ Матеріал підкладки: Нейлон Cambra 26Z Модель леза: Tempish 7000. Іатеріал леза: вуглецева сталь Матеріал склянки: Nylon extra hard. Тип фіксації: шнурівка. Розмір: 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46.
Tempish
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 606 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 214 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Належність
Чоловічі
Матеріал
Нейлон
Тип
Ковзани
АРТИКУЛ
1300000111
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 25 виготовлені за найкращими сучасними технологіями і відповідають всім основним вимогам безпеки, комфорту і якості. Верхній шар черевика зроблений з технічного мікронейлона і посилений за допомогою резистентного ПВХ RTC 07, що додає йому необхідну жорсткість, а також забезпечує морозостійкість і вологостійкість. Усередині черевика є анатомічний двошаровий бандаж на основі латексу Cleeron 013S, що забезпечує додаткову фіксацію ноги. Двошаровий мову анатомічної форми з 7 мм повсті (зсередини) і резистентного ПВХ (зовні), забезпечує підвищену ударостійкість. Міцна конструкція носка зі спеціального ПВХ гарантує захист ноги від ударів. Характеризуються лаконічним спортивним стилем.
Ковзани хокейні Tempish Ultimate SH 25 характеризуються високою зносостійкістю і сучасним спортивним дизайном. У черевиках є кілька посилених зон (Memory Optimal Fit), розрахованих на захист від травм в найбільш уразливих місцях в області щиколотки. Завдяки дихаючої анатомічної устілці, черевики забезпечує ногам комфорт навіть протягом тривалого тренування або гри. Леза ковзанів зроблені з вуглецевої сталі високої міцності, що забезпечує хокеїстові оптимально швидкий розгін і відмінну маневреність. Фіксується за допомогою шнурівки.

Особливості ковзанів:
- хокейні;
- сучасна модель;
- висока якість матеріалів;
- забезпечують хокеїстові комфорт;
- наявність укріплених зон Memory Optimal Fit;
- дихаюча анатомічна устілка;
- фіксуються за допомогою шнурівки;
- додаткова фіксація у вигляді двошарового внутрішнього бандажа;
- леза ковзанів зроблені з вуглецевої сталі;
- маневрені, забезпечують швидкий розгін;
- морозостійкі / вологостійкі;
- лаконічний спортивний стиль.

Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35 - зручні, надійні, стильні!

Характеристики:
Тип ковзанів: хокейні.
Матеріал черевика: Мікронейлон, резистентний ПВХ
Матеріал підкладки: Нейлон Cambra 26Z
Модель леза: Tempish 7000.
Матеріал леза: вуглецева сталь
Матеріал склянки: Nylon extra hard.
Тип фіксації: шнурівка.
Розмір: 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46.

Виробник: Tempish (Чехія).

Tempish - відомий європейський виробник спортивних товарів для дітей і дорослих: самокатів, велосипедів, захисних шоломів, скейтів, спортивної тари, килимків для йоги, роликових ковзанів, хокейних ковзанів. Всі вироблені Tempish товари характеризуються гарною якістю, сучасним дизайном і відносно невисокою вартістю, орієнтованої на широкий споживчий ринок.


Ковзани хокейні Tempish ULTIMATE SH 25 купити по які завищеною вартістю 1 606 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Ледовые коньки таких брендів, як наприклад: Tempish в каталозі Терра Спорт
Ковзани хокейні Tempish ULTIMATE SH 25

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани хокейні Tempish ULTIMATE SH 25"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ковзани

Давно планували зайнятися фігурою? Ковзани хокейні Tempish ULTIMATE SH 25 буде Вашим першим кроком. В « Ковзани » знайдеться все, що Вам знадобиться. Ковзани здивує Вас своєю якістю. Коньки хокейные мужские Crypton 161 белые - 46 , Коньки хокейные мужские Crypton 161 белые - 46 і Коньки хокейные мужские Crypton 161 белые - 46 від знаменитих світових виробників 131 Ви зможете побачити в нашій категорії Ковзани . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Ковзани . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн