Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35

КОД ТОВАРУ: 101219
  • Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35
Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35
Тип ковзанів: хокейні, дитячі. Матеріал черевика: мікронейлон, резистентний ПВХ. Конструкція: нераздвіжние. Лезо: Tempish Air, нержавіюча сталь. Призначення: для гри в хокей. Підкладка: нейлон Cambra. Стиль катання: хокейні Тип фіксації: шнурівка. Розмір: 34, 35, 36, 37.
Tempish
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 626 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 217 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
34, 35, 36, 37
Належність
Дитячі
Матеріал
Комбінований
Тип
Ковзани
АРТИКУЛ
13000001010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35 характеризуються високою якістю і сучасним спортивним дизайном. У черевиках є кілька посилених зон (Memory Optimal Fit), розрахованих на захист від травм в найбільш уразливих місцях в області щиколотки. Завдяки дихаючої анатомічної устілці, черевики забезпечує ногам комфорт навіть протягом тривалого тренування або гри. Леза ковзанів зроблені з нержавіючої сталі високої міцності, що забезпечує хокеїстові оптимально швидкий розгін і відмінну маневреність. Фіксується за допомогою шнурівки.
Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35 виконані з якісних матеріалів, що забезпечують їм тривалий термін служби. Верхній шар черевика зроблений з технічного мікронейлона і посилений за допомогою резистентного ПВХ RTC 07, що додає йому необхідну жорсткість, а також забезпечує морозостійкість і вологостійкість. Усередині черевика є анатомічний двошаровий бандаж на основі латексу Cleeron 013S, що забезпечує додаткову фіксацію ноги. Двошаровий мову анатомічної форми з 8 мм повсті (зсередини) і резистентного ПВХ (зовні), забезпечує підвищену ударостійкість. Міцна конструкція носка зі спеціального ПВХ гарантує захист ноги від ударів. Характеризуються лаконічним спортивним стилем.

Особливості ковзанів:
- хокейні;
- дитячі;
- сучасна модель;
- висока якість матеріалів;
- забезпечують хокеїстові комфорт;
- наявність укріплених зон Memory Optimal Fit;
- дихаюча анатомічна устілка;
- фіксуються за допомогою шнурівки;
- додаткова фіксація у вигляді двошарового внутрішнього бандажа;
- леза ковзанів зроблені з нержавіючої сталі;
- маневрені, забезпечують швидкий розгін;
- морозостійкі / вологостійкі;
- лаконічний спортивний стиль.

Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35 - зручні, надійні, стильні!

Характеристики:
Тип ковзанів: хокейні, дитячі.
Матеріал черевика: мікронейлон, резистентний ПВХ.
Конструкція: нераздвіжние.
Лезо: Tempish Air, нержавіюча сталь.
Призначення: для гри в хокей.
Підкладка: нейлон Cambra.
Стиль катання: хокейні
Тип фіксації: шнурівка.
Розмір: 34, 35, 36, 37.

Виробник: Tempish (Чехія).

Tempish - відомий європейський виробник спортивних товарів для дітей і дорослих: самокатів, велосипедів, захисних шоломів, скейтів, спортивної тари, килимків для йоги, роликових ковзанів, хокейних ковзанів. Всі вироблені Tempish товари характеризуються гарною якістю, сучасним дизайном і відносно невисокою вартістю, орієнтованої на широкий споживчий ринок.


Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 626 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Ледовые коньки таких торгових марок, як наприклад: Tempish в онлайн каталозі Терра Спорт
Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ковзани

Давно планували зайнятися фігурою? Ковзани хокейні дитячі Tempish Ultimate SH 35 допоможе на шляху до мети. В « Ковзани » є все, що необхідно спортсмену. Ковзани обрадує Вас високою якістю. Коньки хоккейные Winnwell hockey skate черные - 26 , Коньки хоккейные Winnwell hockey skate черные - 26 і Коньки хоккейные Winnwell hockey skate черные - 26 від топових світових брендів 131 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ковзани . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ковзани . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн