Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 сірий

КОД ТОВАРУ: 16295
  • Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 сірий
  • Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 сірий - Фото №2
Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 сірий
Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 - це прекрасний вибір для спортсменів, мисливців, рибалок та всіх хто любить активний відпочинок. Модель володіє прекрасною еластичністю, абсолютно не обмежує рухів і дозволяє відчувати себе досить комфортно. Внутрішня сторона тканини володіє ворсистим покриттям, що робить білизну більш теплим і приємним для тіла. Особливістю матеріалу є можливість ефективного виведення вологи на поверхню.
Thermoform
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
535 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 71 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Комплект
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
17-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 - це прекрасний вибір для спортсменів, мисливців, рибалок та всіх хто любить активний відпочинок. Модель володіє прекрасною еластичністю, абсолютно не обмежує рухів і дозволяє відчувати себе досить комфортно. Внутрішня сторона тканини володіє ворсистим покриттям, що робить білизну більш теплим і приємним для тіла. Особливістю матеріалу є можливість ефективного виведення вологи на поверхню. Таким чином, шкіра завжди залишається сухою і відмінно вентилюється, що робить білизну практичним і зручним для будь-яких тренувань або повсякденної експлуатації. Модель виготовлена з високоякісних матеріалів з високим вмістом бавовни та призначена для носіння на голе тіло. Її чудовий крій, що облягає подарує відчуття другої шкіри і зробить комплект практично не помітним. Висока якість і практичність подарують Вам відчуття неймовірного комфорту.

Термобілизна Thermoform - формуй свій клімат!

Характеристики:
Рекомендований температурний режим: від -15 до +5 С.
Матеріали: 50% бавовна, 50% поліфламент.
Крій: облягаючий.
Розміри: S, M, L, XL, XXL.
Колір: сірий.

Виробник: Thermoform (Туреччина).

Про компанію: Thermoform® - великий виробник термобілизни. Зареєстрований бренд компанії Hazal Textil, що має власне виробництво запатентованої термоткані.
Продукція Thermoform® виготовляється в Туреччині. Завдяки впровадженню інноваційних розробок і новітніх технологій, а також оптимальному співвідношенню «ціна / якість» продукція Thermoform® успішно завойовує ринок. У позиціюванні свого одягу на ринку Thermoform® дотримується принципу «комфорт і сухість за розумні гроші».


Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 сірий купити за вигідною ціною 535 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женские костюмы и комплекты таких торгових марок, як наприклад: Thermoform в інтернет-магазині Терраспорт
Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 сірий Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 сірий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 сірий"

Переваги: Теплый, дышаший
Недоліки: Их просто нет
Коментар: Муж уже надевал термобелье на рыбалку несколько раз. Доволен, ему тепло, но не потеет, поскольку белье не мешает телу дышать. Обновку уже стирала, не полинял, внутренний ворс не скатался в катышки.
23 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Переваги: Соотношение цены и качества - что надо!
Коментар: Классное недорогое термобелье! Купил к похолоданию, чтобы все таки была возможность позаниматься на улице, да и в повседневном ношении пригодится, как и для активного отдыха.
04 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
Тома
Муж уже надевал термобелье на рыбалку несколько раз. Доволен, ему тепло, но не потеет, поскольку белье не мешает телу дышать. Обновку уже стирала, не полинял, внутренний ворс не скатался в катышки.
23 Ноября 2015
Антон
Классное недорогое термобелье! Купил к похолоданию, чтобы все таки была возможность позаниматься на улице, да и в повседневном ношении пригодится, как и для активного отдыха.
04 Ноября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі костюми і комплекти

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплект термобілизни унісекс Thermoform 17-001 сірий буде Вашим першим кроком. В « Жіночі костюми і комплекти » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі костюми і комплекти здивує Вас своєю якістю. Комплект термобелья женский с воротником Thermoform 12-003 - XXL , Комплект термобелья женский с воротником Thermoform 12-003 - XXL і Комплект термобелья женский с воротником Thermoform 12-003 - XXL від знаменитих світових виробників 2156 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі костюми і комплекти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі костюми і комплекти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн