Комплект термобілизни Thermoform 12-002

КОД ТОВАРУ: 99300
  • Комплект термобілизни Thermoform 12-002
  • Комплект термобілизни Thermoform 12-002 - Фото №2
Комплект термобілизни Thermoform 12-002
Комплект включає: футболку, кальсони. Склад тканини: 50% поліестеру, 50% бавовни. Сірий колір. Розмір: S, M, L, XL, XXL. Призначення: для використання на рибалці / полюванні / в повсякденному житті, для носіння в не дуже холодну погоду
Thermoform
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
560 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 75 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Комплект
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
12-002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект термобілизни Thermoform 12-002 включає в себе футболку з довгим рукавом і коміром стійкою і облягаючі кальсони. Прекрасний склад тканини цього комплекту (50% поліестеру, 50% бавовни) забезпечить вам комфорт в прохолодну погоду. І футболка, і кальсони оптимально щільно облягають тіло, чудово утримують його тепло і не сковують рухів. Крім того, завдяки спеціальному переплетення волокон тканини інтерлок (10х2), вони добре вентилюються і відводять від тіла зайву вологу, підтримуючи його оптимально комфортний температурний режим. Комплект незамінний в якості теплого поддевки, що надівається в холодну погоду під одяг.
Комплект термобілизни Thermoform 12-002 особливо знадобляться на рибалку та полювання, для занять альпінізмом, гірськими лижами, трекінг, але також будуть дуже зручні і в щоденності, в холодну пору року. Ворсова текстура їх внутрішнього шару забезпечить вам відчуття справжнього тепла, сухості і комфорту. І футболці, і кальсони властива висока еластичність, що забезпечує їм прекрасну посадку на комплекції будь-якого типу. Рекомендується вибирати кальсони такого розміру, при якому вони будуть облягати тіло оптимально щільно, як можна краще і стерегли його тепло.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості комплекту:
- чоловічий;
- включає футболку з довгим рукавом і коміром стійкою / кальсони;
- забезпечує тілу комфортний температурний режим;
- добре відводить вологу;
- щільно прилягає до тіла;
- еластична тканина;
- ворсова текстура внутрішнього шару;
- переплетення інтерлок 10х2;
- незамінний в екстремальних похідних умовах.

Комплект термобілизни Thermoform 12-002 - м'який, теплий, комфортний!

Характеристики:
Комплект включає: футболку, кальсони.
Склад тканини: 50% поліестеру, 50% бавовни.
Колір: сірий.
Розмір: S, M, L, XL, XXL.


Призначення: для використання на рибалці / полюванні / в повсякденному житті, для носіння в не дуже холодну погоду.

Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.


Комплект термобілизни Thermoform 12-002 купити за вигідною ціною 560 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мужские костюмы и комплекты таких виробників, як наприклад: Thermoform в магазині terrasport.ua
Комплект термобілизни Thermoform 12-002 Комплект термобілизни Thermoform 12-002 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект термобілизни Thermoform 12-002"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі костюми та комплекти

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплект термобілизни Thermoform 12-002 буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі костюми та комплекти » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі костюми та комплекти здивує Вас своєю якістю. Комплект термобелья мужской с шерстью альпаки Haster Alpaca Wool 45 (SL90261), LXL , Комплект термобелья мужской с шерстью альпаки Haster Alpaca Wool 45 (SL90261), LXL і Комплект термобелья мужской с шерстью альпаки Haster Alpaca Wool 45 (SL90261), LXL від знаменитих світових виробників 2142 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі костюми та комплекти . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Чоловічі костюми та комплекти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн