Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива)

КОД ТОВАРУ: 21984
  • Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива)
  • Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива) - Фото №2
  • Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива) - Фото №3
Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива)
Дихає термобілизна, виготовлене з поліестеру, не затримує вологу на вашому тілі. Волога випаровується, завдяки чому Ваша шкіра і одяг залишаються сухими, навіть після тривалої фізичної активності. Особливості: еластичний пояс, еластичні манжети на рукавах і штанях, міцна і надійна застібка-блискавка, капюшон кріпиться на кнопках, наявність фіксатора, стягивающего капюшон.
Norfin
  • Комплект термобелья мужской Norfin Cosy Line (олива)
  • Комплект термобелья мужской Norfin Cosy Line (черный)
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
585 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
M, L, XL, XXL, 3XL
Вид
Комплект
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
300700
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термобілизна Norfin Cosy Line - дихає нижнє товсте роздільне Термобілизна. Прекрасно зберігає тепло при низьких температурах. Одягається виключно на тонке нижню термобілизна. При отриманні активного фізичного навантаження, Ваше тіло буде залишатися сухим, за рахунок випарів назовні, які відбуваються протягом 15-20 хвилин. Ви не будете замерзати, так як волога не буде залишатися на Вашому тілі.
Під термобілизна можна підчіплювати бавовняну нижню одяг, так як вона вбирає вологу, в результаті чого Ваша шкіра, а також одяг буде залишатися вологою довгий час.
Термобілизна виготовлена з поліестеру. Даний матеріал, що складається з поліефірних волокон міцний і м'який. Відмінно тримає форму і практично не абсорбує в собі вологу.
Дане термобілизна підходить для використання при дуже низьких температурах.

особливості:
  - еластичний пояс;
  -
еластичні манжети на рукавах і штанях;
  -
міцна і надійна застібка-блискавка;
  - капю
ш він кріпиться на кнопках;
  - наявність фіксатора, стягивающего капюшон.

Термобілизна Norfin Cosy Line (олива) - комфорт для Вашого тіла при будь-якій погоді!

Характеристики:
У комплекті:
кофта та штани.
Матеріал: поліестер.
Колір: олива.
Розміри:
M, L, XL, XXL, XXXL.

Увага! Для точного визначення розміру термобілизни необхідно повідомити Ваш зріст і вагу нашого менеджера. Він допоможе Вам підібрати необхідний розмір!

Виробник:   Norfin (Фінляндія).

компанія Norfin давно завоювала світову славу виробника високоякісного одягу та взуття, які гарантують тепло, комфорт і володіють стильним зовнішнім виглядом. Спочатку, компанія спеціалізувалася на виготовленні практичного одягу і взуття для рибалок і мисливців, але багато любителів активного відпочинку моментально помітили і оцінили новинку по достоїнству. Вся продукція торгової марки Norfin виготовляється із сучасних високоякісних матеріалів, з використанням інноваційних технологій.

 


Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива) купити по які завищеною вартістю 585 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Одежда и обувь для рыбалки таких брендів, як наприклад: Norfin в каталозі Терра Спорт
Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива) Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива) - Фото №2 Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно планували зайнятися фігурою? Комплект термобілизни чоловічий Norfin Cosy Line (олива) буде Вашим першим кроком. В « Одяг та взуття для риболовлі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Одяг та взуття для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL , Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL і Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL від знаменитих світових виробників 3300 Ви зможете побачити в нашій категорії Одяг та взуття для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Одяг та взуття для риболовлі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн