Комплект ігрової форми Lotto Kit Sigma Evo S3707 ТВ, синій (S3707)

КОД ТОВАРУ: 248524
  • Комплект ігрової форми Lotto Kit Sigma Evo S3707 ТВ, синій (S3707)
Комплект ігрової форми Lotto Kit Sigma Evo S3707 ТВ, синій (S3707)
Комплектація: шорти, футболка. Матеріал: 100% поліестер. Стать: чоловіча. Колір синій.
Lotto
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
810 грн
ЦІНА: 399 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
M, L, XL, XXL
АРТИКУЛ
S3707
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект ігрової форми Lotto Kit Sigma Evo S3707 ТВ, синій (S3707) складається з футболки з коротким рукавом і шорт темно-синього кольору. Це практичний комплект облягає крою, який відмінно сидить по фігурі, що не сковуючи рухів, і практично не відчувається на тілі, завдяки своїй легкій вазі. Футболка класичної форми, з О-образної горловиною і білими логотипами на грудях і рукаві, володіє терморегулірующимі властивостями, відмінно пропускає повітря і виводить вологу. Шорти мають ергономічно продуманий крій моделі, а також дозволяють швидко рухатися і виконувати широкі махи ногами. Комплект дуже зручний, добре носиться і зберігає свій первісний вигляд і колір.

особливості:

  • колекція осінь-зима 2018;
  • м'який і легкий матеріал;
  • не парить і добре виводить вологу;
  • яскраве забарвлення.

Характеристики:
Комплектація: шорти, футболка;
Матеріал: 100% поліестер;
Стать: чоловіча;
Колір: синій.

Виробник: Lotto (Італія).
Компанія Lotto почала свою діяльність в 1973 році з виробництва тенісної взуття. Зараз це відомий італійський бренд, який займається виготовленням товарів для тенісу, футболу, а також екіпіровки для фітнесу, легкої атлетики та практичного одягу для щоденного використання. Компанія є партнером Асоціації Тенісних Гравців (ATP), Жіночої тенісної асоціації (WTA), співпрацює з найбільшими гравцями з тенісу і футболу, а також є спонсором багатьох футбольних збірних команд. Вироби під маренням Lotto продаються більш ніж в 102 країнах світу.


Комплект ігрової форми Lotto Kit Sigma Evo S3707 ТВ, синій (S3707) купити по які завищеною вартістю 399 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Комплекты футбольной формы таких брендів, як наприклад: Lotto в каталозі Терра Спорт
Комплект ігрової форми Lotto Kit Sigma Evo S3707 ТВ, синій (S3707)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект ігрової форми Lotto Kit Sigma Evo S3707 ТВ, синій (S3707)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Комплект ігрової форми Lotto Kit Sigma Evo S3707 ТВ, синій (S3707) буде Вашим першим кроком. В « Комплекти футбольної форми » знайдеться все, що Вам знадобиться. Комплекти футбольної форми здивує Вас своєю якістю. Форма футбольная (шорты, футболка) Lotto Кit Sigma Q0836 Black - XL , Форма футбольная (шорты, футболка) Lotto Кit Sigma Q0836 Black - XL і Форма футбольная (шорты, футболка) Lotto Кit Sigma Q0836 Black - XL від знаменитих світових виробників 6550 Ви зможете побачити в нашій категорії Комплекти футбольної форми . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Комплекти футбольної форми . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн