Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул)

КОД ТОВАРУ: 76127
  • Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул)
Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул)
Особливості комплексу: оздоровчий продукт, інноваційний, призначений для профілактики і лікування багатьох захворювань. Основний компонент комплексу: ненасичені жирні кислоти Омега-3. Інші інгредієнти: желатин / рослинний гліцерин / очищена вода. Містить рибні (анчоус, макрель, сардина) і соєві інгредієнти. Обсяг: 60 капсул. Калорійність 1 капсули: 10 ккал. Рекомендоване дозування для дорослих: 1 капсула до 2 разів на день з їжею.
Form Labs
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
319 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Капсули
Тип
Омега 3
АРТИКУЛ
47716
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул) - потужний інноваційний оздоровчий продукт з великим спектром корисних функцій для оздоровлення організму, профілактики і лікування цілого списку серйозних захворювань. Його основний компонент - ненасичені жирні кислоти Омега-3 в значній дозуванні, зростання популярності якої спостерігається в усьому світі.
Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул) в основний склад якого входять Омега-3жірние кислоти сприяє нормальній діяльності організму, зокрема покращує процеси пам'яті. Відомо також, що Омега-3жірние кислоти беруть активну участь в ліпідному і холестерину обмінах, підвищують імунітет, опірність організму до інфекцій і вірусів, підсилюють функціональність антиоксидантних систем організму, підвищують еластичність стінок артерій. Вони необхідні також для забезпечення нормального здоров'я сітківки ока, роботи синапсів. Прийом цього лікувального комплексу сприяє вгамування болю при ревматоїдному артриті і прискорює регенеруючі процеси.


Особливості комплексу:
- оздоровчий продукт;
- інноваційний;
- призначений для профілактики і лікування багатьох захворювань.

Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул) - подбайте про своє здоров'я!

Характеристики:
Основний компонент комплексу: ненасичені жирні кислоти Омега-3.
Інші інгредієнти: желатин / рослинний гліцерин / очищена вода.
Містить рибні (анчоус, макрель, сардина) і соєві інгредієнти.

Обсяг: 60 капсул.

Калорійність 1 капсули: 10 ккал.
Рекомендоване дозування для дорослих: 1 капсула до 2 разів на день з їжею.

Виробник: Form Labs (Німеччина).

Form Labs випускає повний спектр продукції спортивного харчування: протеїни, гейнери, амінокислоти, креатин та інше, за доступною ціною з незмінно високою європейською якістю. Всі продукти Form Labs розроблені і проведені відповідно до сучасних наукових досліджень, щоб максимально посилити позитивний вплив тренувального процесу на організм спортсмена.
У 2011 році компанія зробила черговий крок у розвитку і зміцненні своїх позицій на ринку. Це пов'язано з розширенням асортименту продукції торгової марки Form Labs спеціальним, сучасним поколінням препаратів спортивної медицини, серед яких препарати підвищують синтез тестостерону, комплекси амінокислот і енергетики.


Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул) купити за вигідною ціною 319 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: Form Labs в онлайн магазині Терра Спорт
Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс жирних кислот Form Labs Omega 3 PLUS (60 капсул) буде Вашим першим кроком. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом здивує Вас своєю якістю. Спецпрепараты (предтренировочный комплекс) Cellucor C4 Extreme, 195 г (30 порций) - Арбуз , Спецпрепараты (предтренировочный комплекс) Cellucor C4 Extreme, 195 г (30 порций) - Арбуз і Спецпрепараты (предтренировочный комплекс) Cellucor C4 Extreme, 195 г (30 порций) - Арбуз від знаменитих світових виробників 501 Ви знайдете в нашому розділі Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн