Колаген VPLab Beauty Collagen Peptides, 150 г (2022-10-0282)

КОД ТОВАРА: 538605
  • Колаген VPLab Beauty Collagen Peptides, 150 г (2022-10-0282)
  • Колаген VPLab Beauty Collagen Peptides, 150 г (2022-10-0282) - Фото №2
Колаген VPLab Beauty Collagen Peptides, 150 г (2022-10-0282)
Beauty Collagen Peptides тут, щоб допомогти вам сяяти: покращена шкіра, підвищена еластичність шкіри, зменшена глибина зморшок і зміцнені нігті та волосся. 100% чисті гідролізовані пептиди колагену Підтримує природну красу зсередини Покращує еластичність і пружність шкіри Зменшує тонкі лінії, зморшки та целюліт 150 г / 60 порцій Beauty Collagen Peptides — це формула 100% чистого колагенового пептиду для природної краси зсередини. Не містить нічого, крім високоякісних гідролізованих біоактивних колагенових пептидів, він оптимізований для застосування в нутрікосметиці. Подумайте про підвищення еластичності шкіри, покращену пружність шкіри, зменшення зморшок і міцніші нігті та волосся. Чому Ultra Women's Beauty Collagen Peptides Один інгредієнт. Всі природні переваги. Beauty Collagen Peptides містить лише один інгредієнт: 100% гідролізовані біоактивні колагенові пептиди Verisol®. Ні наповнювачів, ні добавок, ні ароматизаторів, ні підсолоджувачів, ні консервантів. Просто чисті результати, підтверджені наукою. Пептиди колагену Verisol® спеціально оптимізовані для нутрікосметичних застосувань, створені для легкого перетравлення та засвоєння вашим організмом, а також переваги, підтверджені клінічними дослідженнями на людях. Цей натуральний інгредієнт діє як для чоловіків, так і для жінок, допомагаючи вам отримати молодшу та сяючу шкіру. Колаген має значення Колаген є найпоширенішим білком у вашому тілі, що становить значну частину шкіри, волосся, нігтів і сполучних тканин. Але з віком колаген, який природним чином виробляє наш організм, зменшується. Починаючи з 20 років, вироблення колагену в шкірі щороку зменшується приблизно на 1%, що зрештою призводить до появи зморшок і в’ялості. На нього також впливають зовнішні фактори, такі як УФ-випромінювання, забруднення та неправильне харчування. Краса зсередини, природно Колагенові пептиди Verisol® допомагають повернути час назад. як Забезпечуючи глибший рівень догляду за красою, ніж ви отримали б від місцевих кремів, лосьйонів або кондиціонерів. У дослідженні 69 жінок віком від 35 до 55 було показано, що пептиди колагену Verisol® підвищують еластичність шкіри до 15%1. В іншому дослідженні за участю 114 жінок віком від 45 до 65 років було показано, що інгредієнт для покращення краси значно зменшує кількість і глибину шкірних зморшок2. В обох дослідженнях результати спостерігалися лише через чотири тижні використання. Створено для життя Beauty Collagen Peptides — це порошок без смаку та цукру, тому його ідеально додавати до улюбленого напою, фруктового соку чи смузі. І оскільки він розчиняється миттєво, він легко перетравлюється та швидко засвоюється вашим організмом. Крім того, він не містить жиру, цукру та штучних добавок. Почніть живити своє тіло нашими природними колагеновими пептидами краси – і дозвольте своїй внутрішній красі засяяти.
VPLab
КУПИТЬ
ЦЕНА:
590 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 79 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категория 
Спецпрепараты
Форма выпуска 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-10-0282
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Beauty Collagen Peptides тут, щоб допомогти вам сяяти: покращена шкіра, підвищена еластичність шкіри, зменшена глибина зморшок і зміцнені нігті та волосся.

100% чисті гідролізовані пептиди колагену
Підтримує природну красу зсередини
Покращує еластичність і пружність шкіри
Зменшує тонкі лінії, зморшки та целюліт
150 г / 60 порцій
Beauty Collagen Peptides — це формула 100% чистого колагенового пептиду для природної краси зсередини.

Не містить нічого, крім високоякісних гідролізованих біоактивних колагенових пептидів, він оптимізований для застосування в нутрікосметиці. Подумайте про підвищення еластичності шкіри, покращену пружність шкіри, зменшення зморшок і міцніші нігті та волосся.

Чому Ultra Women's Beauty Collagen Peptides

Один інгредієнт. Всі природні переваги.

Beauty Collagen Peptides містить лише один інгредієнт: 100% гідролізовані біоактивні колагенові пептиди Verisol®. Ні наповнювачів, ні добавок, ні ароматизаторів, ні підсолоджувачів, ні консервантів. Просто чисті результати, підтверджені наукою.

Пептиди колагену Verisol® спеціально оптимізовані для нутрікосметичних застосувань, створені для легкого перетравлення та засвоєння вашим організмом, а також переваги, підтверджені клінічними дослідженнями на людях. Цей натуральний інгредієнт діє як для чоловіків, так і для жінок, допомагаючи вам отримати молодшу та сяючу шкіру.

Колаген має значення

Колаген є найпоширенішим білком у вашому тілі, що становить значну частину шкіри, волосся, нігтів і сполучних тканин. Але з віком колаген, який природним чином виробляє наш організм, зменшується.

Починаючи з 20 років, вироблення колагену в шкірі щороку зменшується приблизно на 1%, що зрештою призводить до появи зморшок і в’ялості. На нього також впливають зовнішні фактори, такі як УФ-випромінювання, забруднення та неправильне харчування.

Краса зсередини, природно

Колагенові пептиди Verisol® допомагають повернути час назад. як Забезпечуючи глибший рівень догляду за красою, ніж ви отримали б від місцевих кремів, лосьйонів або кондиціонерів.

У дослідженні 69 жінок віком від 35 до 55 було показано, що пептиди колагену Verisol® підвищують еластичність шкіри до 15%1. В іншому дослідженні за участю 114 жінок віком від 45 до 65 років було показано, що інгредієнт для покращення краси значно зменшує кількість і глибину шкірних зморшок2. В обох дослідженнях результати спостерігалися лише через чотири тижні використання.

Створено для життя

Beauty Collagen Peptides — це порошок без смаку та цукру, тому його ідеально додавати до улюбленого напою, фруктового соку чи смузі. І оскільки він розчиняється миттєво, він легко перетравлюється та швидко засвоюється вашим організмом. Крім того, він не містить жиру, цукру та штучних добавок.


Почніть живити своє тіло нашими природними колагеновими пептидами краси – і дозвольте своїй внутрішній красі засяяти.


Колаген VPLab Beauty Collagen Peptides, 150 г (2022-10-0282) купить по выгодной цене 590 грн в магазине товаров для спорта Терра Спорт. Подбирайте Телескопичиские карбоновые удилища, Фидерные карбоновые удилища с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других областях страны. Также вы можете найти Спецпрепараты таких торговых марок, как например: VPLab в интернет-магазине Терраспорт
Колаген VPLab Beauty Collagen Peptides, 150 г (2022-10-0282) Колаген VPLab Beauty Collagen Peptides, 150 г (2022-10-0282) - Фото №2

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Колаген VPLab Beauty Collagen Peptides, 150 г (2022-10-0282)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Спецпрепараты

Давно мечтаете заняться спортом? Колаген VPLab Beauty Collagen Peptides, 150 г (2022-10-0282) будет Вашим первым шагом. В « Спецпрепараты » есть все, что необходимо спортсмену. Спецпрепараты удивит Вас своим качеством. Спецпрепарат (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) , Спецпрепарат (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) и Спецпрепарат (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) от знаменитых мировых производителей 501 Вы найдете в нашем разделе Спецпрепараты . В спортивном онлайн-магазине Терраспорт представлен огромный ассортимент товаров Спецпрепараты . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн