Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс)

КОД ТОВАРУ: 76552
  • Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс)
Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс)
Особливості: комплексна добавка для інтенсивних тренувань, капсули марковані трьома різними кольорами (в залежності від вмісту), багатий полівітамінами / мультімінераламі / антиоксидантами. Упаковка: 180 капсул. Склад 1 пакетика: 6 капсул. Маркування капсул: 2 жовтих капсули - мультивітаміни; 2 червоних капсули - антиоксиданти; 2 синіх капсули - мультімінерали. Рекомендоване дозування: 1 пакетик (6 капсул) за один прийом, або по одній капсулі різного кольору вранці і ввечері. Максимальна денна доза: 6 капсул (1 пакетик). Капсули слід приймати виключно після їжі.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
685 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
Призначення
Чоловічі, Жіночі
АРТИКУЛ
NUT-1583
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс) - добавка для інтенсивних тренувань, багата полівітамінами, мультімінераламі і антиоксидантами в кожній порції. Кожен пакетик містить 6 капсул - три пари різних кольорів, відповідно до змісту капсул.
Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс) розроблений для активних спортсменів, що мають справу високоінтенсивними фізичними навантаженнями. Він призначений для забезпечення спортсмена вітамінами, мінералами і антиоксидантами.

Увага: продукт призначений для спеціального харчування. Не призначений для вживання дітьми, вагітними та жінкам, що годують. Ретельно берегти від дітей! Не містить речовин, що є допінгом. Зберігати в сухому місці при температурі нижче 25 ° C далеко від прямих сонячних променів. Оберігати від замерзання. Не містить речовин, що є допінгом. Виробник не несе відповідальності за будь-яку шкоду, заподіяну в результаті неналежного використання або зберігання продукту. Без ГМО.

особливості:
- комплексна добавка для інтенсивних тренувань;
- капсули марковані трьома різними кольорами (в залежності від вмісту);
- багатий полівітамінами / мультімінераламі / антиоксидантами.

Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс) - ідеальна добавка для інтенсивних тренувань!

Характеристики:
Упаковка: 180 капсул.
Склад 1 пакетика: 6 капсул.
Маркування капсул: 2 жовтих капсули - мультивітаміни; 2 червоних капсули - антиоксиданти; 2 синіх капсули - мультімінерали.
Рекомендоване дозування: 1 пакетик (6 капсул) за один прийом, або по одній капсулі різного кольору вранці і ввечері.
Максимальна денна доза: 6 капсул (1 пакетик).
Капсули слід приймати виключно після їжі.

склад:
мальтодекстрин, кальцію бісгліцінат, желатинові капсули (желатин, діоксид титану), молозиво, магнію бісгліцінат, карбонат кальцію, вітамінний премікс (біотин, кальцію D-пантотенат, піридоксину гідрохлорид, мононитрат тіаміну, рибофлавін, фолієва кислота, ціанокобаламін, холекальциферол, нікотинамід), оксид магнію, L-аскорбінова кислота, екстракт виноградних кісточок (проантіціанідінов 95%), хрому лактат, бісгліцінат заліза, DL-? токоферолу ацетат,? -ліпоевая кислота, L-OptiZinc ® (моно-L-метіонін сульфат), коензим Q10,? каротин, органічно пов'язаний селен з дріжджів.

Склад 1 порції (6 капсул):
Вітамін C: 100 мг = 125% рдд
Вітамін E: 15 мг = 125% рдд
Вітамін B3: 10 мг = 63% рдд
Вітамін B5: 10 мг = 167% рдд
Вітамін B6: 5 мг = 357% рдд
Вітамін B1: 2,5 мг = 277% рдд
Вітамін B2: 2,5 мг = 179% рдд
Вітамін B9: 200 мкг = 100% рдд
Вітамін B12: 50 мкг = 2000% рдд
Біотин: 30 мкг = 60% рдд
Вітамін D: 12,5 мкг = 250% рдд
B-каротин: 2 мг
Кальцін: 300 мг = 38% рдд
Магній: 150 мг = 40% рдд
Хром: 50 мкг = 125% рдд
Селен: 25 мкг = 45% рдд
Залізо: 7 мг = 50% рдд
Цинк: 5 мг = 50% рдд
Молозиво: 914 мг
Екстракт виноградних кісточок: 100 мг
A -ліпоевая кислота: 26 мг
Коензим Q10: 10 мг

рдд - рекомендована денна доза.


Виробник: Nutrend (Чехія).
Ця компанія, заснована в 1993 році, вважається однією з найзначніших європейських виробників харчових добавок. Продукція, що випускається нею продукція схвалена антидопінговим комітетом. Nutrend співпрацює з чеським і словацьким Олімпійськими комітетами, а також з чеським комітетом по Паралімпійських ігор.


Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс) підібрати і купити за реальною ціною 685 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Витаминно-минеральные комплексы таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в електронному магазині Terra Sport
Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вітамінно-мінеральні комплекси

Давно хочете зайнятися фігурою? Комплекс вітамінів і мінералів Nutrend Compress Spectra 22 (180 капс) допоможе почати легко. В « Вітамінно-мінеральні комплекси » є все, що Вам знадобиться. Вітамінно-мінеральні комплекси обрадує Вас своєю надійністю. Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs Lutein + Eye Complex (60 капсул) для очей , Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs Lutein + Eye Complex (60 капсул) для очей і Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs Lutein + Eye Complex (60 капсул) для очей від кращих світових постачальників 6851 Ви зможете знайти в нашій лінійці Вітамінно-мінеральні комплекси . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Вітамінно-мінеральні комплекси . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн