Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone (120 капсул)

КОД ТОВАРУ: 76550
  • Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone (120 капсул)
Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone (120 капсул)
Особливості: тривалий активатор м'язового зростання, стимулює вироблення білків в організмі, збільшує зростання м'язової маси, сприяє тривалій підтримці анаболічного стану. Упаковка: 120 капсул. Рекомендоване дозування: 1 капсула 3 рази на день (бажано після їжі). Після відкриття упаковки зберігати при температурі не вище 25 ° С і вжити протягом 3 місяців.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 317 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 176 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для набору м'язової маси
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
NUT-1622
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone (120 капсул) стимулює вироблення білків в організмі, і отже, найприємнішим способом збільшує зростання м'язової маси і запобігає пошкодженню м'язовий волокон. Унікальний продукт для тривалої підтримки анаболічного стану. Крім того, він збагачений чистим L-лейцином.
Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone (120 капсул) - високоефективний стандартизований екстракт левзеї сафлоровидной (Rhaponticum Carthamoides), що містить 90% екдистерону, який ефективно сприяє росту м'язів. Цей стандартизований екстракт збагачений чистим L-лейцином. У розробці та тестуванні цієї унікальної добавки брав участь словацький бодібілдер Маріан Кембел. Він використовував її під час підготовки до змагань Arnold Classic. Як результат, чемпіонський титул на Arnold Classic Europe 2011. Це демонструє, наскільки важливий і ефективний може бути Ecdysterone в підготовці атлета. Цей продукт підходить для важких тренувань, також як і для фази формування м'язової маси до змагань. Увага: продукт призначений для спеціального харчування. Не призначений для вживання дітьми, вагітними та жінкам, що годують. Ретельно берегти від дітей! Не містить речовин, що є допінгом. Зберігати в сухому місці при температурі нижче 25 ° C далеко від прямих сонячних променів. Оберігати від замерзання. Не містить речовин, що є допінгом. Виробник не несе відповідальності за будь-яку шкоду, заподіяну в результаті неналежного використання або зберігання продукту. Без ГМО.

особливості:
- тривалий активатор м'язового зростання:
- стимулює вироблення білків в організмі;
- збільшує ріст м'язової маси;
- сприяє тривалій підтримці анаболічного стану.

Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone - унікальний активатор м'язового зростання!

Характеристики:
Упаковка: 120 капсул.
Після відкриття упаковки зберігати при температурі не вище 25 ° С і вжити протягом 3 місяців.

Склад: екстракт левзеї сафлоровидной (90% едікстерона), L-лейцин, желатинові капсули.

Енергетична цінність 1 капсули (863 мг): 10.8 кДж / 2,5 ккал.

Склад 1 капсули (863 мг):
Білки: 0,4 г
Вуглеводи: 0,2 г
В т.ч. моносахариди: 0 г
Жири: 0,01 г
В т.ч. насичені жирні кислоти: 0 г
Клітковина: 0,05 г
Сіль: 0 г
L-лейцин: 333 мг
Екстракт левзеї сафловідной: 370 мг


Виробник: Nutrend (Чехія).
Ця компанія, заснована в 1993 році, вважається однією з найзначніших європейських виробників харчових добавок. Продукція, що випускається нею продукція схвалена антидопінговим комітетом. Nutrend співпрацює з чеським і словацьким Олімпійськими комітетами, а також з чеським комітетом по Паралімпійських ігор.


Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone (120 капсул) купити за вигідною ціною 1 317 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Гейнеры, спортивное питание для набора мышечной массы таких виробників, як наприклад: Nutrend в магазині terrasport.ua
Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone (120 капсул)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone (120 капсул)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс для набору маси Nutrend Compress Ecdysterone (120 капсул) буде Вашим першим кроком. В « Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси » є все, що необхідно спортсмену. Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси здивує Вас своєю якістю. Гейнер Nutrend Mass Gain 14 (6000g) - банан , Гейнер Nutrend Mass Gain 14 (6000g) - банан і Гейнер Nutrend Mass Gain 14 (6000g) - банан від знаменитих світових виробників 492 Ви знайдете в нашому розділі Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн