Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus

КОД ТОВАРУ: 115537
  • Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus
  • Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus - Фото №2
  • Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus - Фото №3
Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus
  Підйомна сила: до 20,5 кг; Вага: 4, 4 кг; Колір чорний. Особливості: найбільш сучасна камера з підвищеним рівнем підйомної сили; подовжена спинка; самоосушаемие кишені; комплект з 4 кілець зі сталі, що не іржавіє.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
14 847 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1982 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
XS, S, M, L, XL
АРТИКУЛ
417222
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Компенсатор Mares PRESTIGE 2 MRS plus володіє найбільш сучасною камерою, виготовленої з кордури. За рахунок подовженої спинки, що володіє інтегрованою ручкою і пом'якшення покриття забезпечується кращий комфорт. Завдяки двом спеціальним кишенях ззаду з боків балона дозволяють домогтися ідеального балансування під водою. Також, Даний компенсатор від Mares оснащений регулюючими ремінцями на грудях, що сприяє комфортному розташуванню лямок компенсатора.


особливості:
- найсучасніша камера з підвищеним рівнем підйомної сили;
- подовжена спинка;
- самоосушаемие кишені;
- комплект з 4 кілець зі сталі, що не іржавіє.


Характеристики:
Підйомна сила:
до 20,5 кг;
Вага: 4, 4 кг;
Колір: чорний.


Виробник: Mares (Італія)
Фірма Mares була сформована в 1946 році і займається твором широкого спектра підводного спорядження. Даний бренд домінує на ринку видання приладдя для дайвінгу та морської полювання і спонсорує безліч змагань.


Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus купити за вигідною ціною 14 847 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Компенсаторы плавучести таких торгових марок, як наприклад: Mares в онлайн магазині Терра Спорт
Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus - Фото №2 Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компенсатори плавучості

Давно мрієте зайнятися спортом? Компенсатор плавучості Mares Prestige 2 MRS Plus буде Вашим першим кроком. В « Компенсатори плавучості » є все, що необхідно спортсмену. Компенсатори плавучості здивує Вас своєю якістю. Компенсатор плавучести Mares Prestige 2 MRS Plus - XS , Компенсатор плавучести Mares Prestige 2 MRS Plus - XS і Компенсатор плавучести Mares Prestige 2 MRS Plus - XS від знаменитих світових виробників 6814 Ви знайдете в нашому розділі Компенсатори плавучості . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Компенсатори плавучості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн