Компас дорожній Coghlan's SC-1235

КОД ТОВАРУ: 101497
  • Компас дорожній Coghlan's SC-1235
Компас дорожній Coghlan's SC-1235
Компас дорожній Coghlan's. Матеріал: пластик. У комплекті: зручний карабін для кріплення. Колір чорний. Особливості: компактний і легко переносити з місця, завдяки пластиковій кліпсі, міцний корпус і рідинне наповнення прослужать Вам не малий строк.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
175 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 23 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
SC-1235
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Без чого Вам точно не обійтися в дорозі, походах, на полюванні чи риболовлі - так це без дорожнього компаса Coghlan's. Дивовижна річ, яка з легкістю виведе Вас на правильний шлях і не дасть заблукати в незнайомій місцевості. Завдяки міцному пластиковому корпусу і спеціальному кріпленню у вигляді кліпси, Ви без проблем можете переносити його в якості брелока або ж на Вашому похідному рюкзаку. Також компас, завдяки наповненою рідини і обертається безель, більш точно визначить місце виїзду.

особливості:
- компактний і легко переносити з місця, завдяки пластиковій кліпсі;
- міцний корпус і рідинне наповнення прослужать Вам не малий строк.

Компас дорожній Coghlan's - наповни своє життя пригодами!

Характеристики:
Тип: компас з кліпсою;
Матеріал: пластик;
У комплекті: зручний карабін для кріплення;
Колір: чорний.

Виробник: Coghlan's (Канада).

Компанія, яка відрізняється своїм стабільною якістю і різноманітністю інновацій, в основному виробляє товари, придатні для кемпінгів. Coghlan's має поняття про задоволення потреб клієнтів, таким чином і займає не малу частку ринку. Фірма є постачальником товарів в Україну вже більше п'яти років.


Компас дорожній Coghlan's SC-1235 купити за вигідною ціною 175 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Компасы таких торгових марок, як наприклад: Coghlan's в онлайн магазині Терра Спорт
Компас дорожній Coghlan's SC-1235

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Компас дорожній Coghlan's SC-1235"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компаси

Давно мрієте зайнятися спортом? Компас дорожній Coghlan's SC-1235 буде Вашим першим кроком. В « Компаси » є все, що необхідно спортсмену. Компаси здивує Вас своєю якістю. Компас рідинний планшетний DC DC45-5D , Компас рідинний планшетний DC DC45-5D і Компас рідинний планшетний DC DC45-5D від знаменитих світових виробників 3818 Ви знайдете в нашому розділі Компаси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Компаси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн