Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24

КОД ТОВАРУ: 108552
  • Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24
  • Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 - Фото №2
  • Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 - Фото №3
Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24
Тип комплекту: столовий набір. Кількість предметів в наборі: 24 шт. Склад комплекту: міні терка для сиру, складаний віник для збивання, ложка, лопатка, ніж, столові прилади для чотирьох чоловік, дошка для нарізки, скребок-шпатель, рушник, сумка-чохол з балістичного нейлону. Матеріали: Copolyester, Nylon 6-6, Acetal, Polyethylene.
GSI Outdoors
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 168 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 289 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
90104
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 включає в себе 24 столових прибори, розрахованих на 4 персони, в тому числі найнеобхідніші кухонне приладдя. Для зручності транспортування й зберігання комплектується нейлонової сумкою-чохлом на блискавці. Складаються лопатка і ложка виготовлені з високотемпературного нейлону. Ємність для перцю / солі не пропускає вологу, зберігаючи вміст в сухості. Усі вхідні в комплект предмети характеризуються функціональністю, зручністю і чудовим дизайном.
Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 незамінний на заміському відпочинку або в будь-яких інших похідних умовах. Тип комплекту: столовий набір. Кількість предметів в наборі: 24 шт. Склад комплекту: міні терка для сиру, складаний віник для збивання, ложка, лопатка, ніж, столові прилади для чотирьох чоловік, дошка для нарізки, скребок-шпатель, рушник, сумка-чохол з балістичного нейлону.

Особливості комплекту:
- столовий набір;
- кемпінговий;
- легкий, міцний, компактний;
- включає 24 предмета;
- столові прилади розрахований на 4 персони;
- складні лопатка і ложка;
- водонепроникна ємність для перцю / солі;
- функціональний дизайн;
- зроблений з міцних матеріалів;
- незамінний в похідних умовах;
- комплектується транспортировочной сумкою-чохлом на блискавці.

Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 - гарантія комфорту в похідних умовах!

Характеристики:
Тип комплекту: столовий набір.
Кількість предметів в наборі: 24 шт.
Склад комплекту: міні терка для сиру, складаний віник для збивання, ложка, лопатка, ніж, столові прилади для чотирьох чоловік, дошка для нарізки, скребок-шпатель, рушник, сумка-чохол з балістичного нейлону.
Матеріали: Copolyester, Nylon 6-6, Acetal, Polyethylene.

Виробник: GSI Outdoor (США).

Компанія GSI Outdoor заснована в 1985 році в США. Спеціалізується на виробництві широкого асортименту кемпінгових посуду і меблів, яка характеризується практичністю, високою якістю, легкістю, і чудовим функціональним дизайном. Серед випускаються компанією товарів: фляги, котли, похідні пляшки, сковорідки, чайники, тарілки, келихи, кавоварки і т.д.

Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 підібрати і купити за реальною ціною 2 168 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Наборы посуды для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: GSI Outdoors в електронному магазині Terra Sport
Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 - Фото №2 Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори посуду для кемпінгу

Давно хочете зайнятися фігурою? Набір туристичний GSI Outdoor Destination Kitchen Set 24 допоможе почати легко. В « Набори посуду для кемпінгу » є все, що Вам знадобиться. Набори посуду для кемпінгу обрадує Вас своєю надійністю. Набір тарілок туристичний Champion в чохлі (A00366), 6 шт , Набір тарілок туристичний Champion в чохлі (A00366), 6 шт і Набір тарілок туристичний Champion в чохлі (A00366), 6 шт від кращих світових постачальників 1089 Ви зможете знайти в нашій лінійці Набори посуду для кемпінгу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Набори посуду для кемпінгу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн