Верстат комбінований York RK4201

КОД ТОВАРУ: 72219
  • Верстат комбінований York RK4201
Верстат комбінований York RK4201
Особливості верстата: стійка конструкція, міцна сталева рама, м'які підлокітники і спинка, зручна підніжка, складається з брусів / турніка / упорів для віджимання, призначена для опрацювання декількох груп м'язів, ідеально підходить для використання вдома. Розміри: 1,36х1,08х2,17 м. Максимальна вага користувача: 100 кг. Вага тренажера: 35 кг. Матеріал: метал, PVC.
York
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
9 999 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1335 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашні
Тип навантаження
На вільних вагах
Тип тренажера
Комбінований верстат
АРТИКУЛ
RK4201
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комбінований верстат York RK4201 відноситься до тих міцним і надійним тренажерів, які прості у використанні і одночасно з цим дуже ефективні для опрацювання декількох груп м'язів. На перекладині цієї стаціонарної стійки ви зможете виконувати підтягування за голову і до підборіддя з метою тренування найширших м'язів, а бруси з великими комфортними ручками послужать вам упорами для віджимань. На рівні брусів ця стійка оснащена зручною подушкою, що забезпечує м'яку опору для попереку.
Комбінований верстат York RK4201 являє собою міцну і щодо неважку сталеву конструкцію, яку можна використовувати, як в невеликих спортивних залах, так і в домашніх умовах. Наявних в ній поперечини і брусів досить для того, щоб зміцнити м'язи преса, рук, грудної клітини та спини.

Особливості стійки:
- стійка конструкція;
- міцна сталева рама;
- м'які підлокітники і спинка;
- зручна підніжка;
- складається з брусів / турніка / упорів для віджимання;
- тренажер для віджимань встановлений на висоті 30, 48 см від підлоги;
- призначена для опрацювання декількох груп м'язів;
- ідеально підходить для використання вдома.

Комбінований верстат York RK4201 - міцна, стійка, універсальна!

Характеристики:
Розміри:
1,36х1,08х2,17 м.
Тренажер для віджимань встановлений на висоті 30, 48 см від підлоги.
Максимальна вага користувача: 100 кг.
Вага тренажера: 35 кг.
Матеріал: метал, PVC.

Виробник: York (Канада).
Компанія York - одна з лідерів на ринку спортивних тренажерів. Була заснована в Великобританії в 1936 році, перший офіс компанії був відкритий в 1981 році. На сьогоднішній день продукція представлена більш ніж в 50 країнах світу, в тому числі і в Україні. Тренажери компанії York - це прийнятна ціна та висока якість.


Верстат комбінований York RK4201 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 9 999 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Тренажеры на свободных весах таких торгових марок, як наприклад: York в онлайн каталозі Терра Спорт
Верстат комбінований York RK4201

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Верстат комбінований York RK4201"

Переваги: Позволяет заниматься спортом дома
Недоліки: Нету
Коментар: По опыту использования могу сказать следующее: довольно устойчивый, но лучше быть осторожным, было один раз что по неопытности я раскачался когда подтягивался и чуть не завалился станок. По брусьям удобно, единственное что ширину хвата нельзя регулировать, можно было б делать больше вариаций упражнений. А так станок как станок, в однокомнатной квартире занял места немного больше чем мне казалось до покупки, поэтому обращайте внимание на размеры.
03 Октября 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Олег
По опыту использования могу сказать следующее: довольно устойчивый, но лучше быть осторожным, было один раз что по неопытности я раскачался когда подтягивался и чуть не завалился станок. По брусьям удобно, единственное что ширину хвата нельзя регулировать, можно было б делать больше вариаций упражнений. А так станок как станок, в однокомнатной квартире занял места немного больше чем мне казалось до покупки, поэтому обращайте внимание на размеры.
03 Октября 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тренажери на вільних вагах

Давно планували зайнятися фігурою? Верстат комбінований York RK4201 допоможе на шляху до мети. В « Тренажери на вільних вагах » є все, що необхідно спортсмену. Тренажери на вільних вагах обрадує Вас високою якістю. Машина Сміта HouseFit (HG 2108) , Машина Сміта HouseFit (HG 2108) і Машина Сміта HouseFit (HG 2108) від топових світових брендів 207 Ви зможете побачити в нашій лінійці Тренажери на вільних вагах . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Тренажери на вільних вагах . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн