Ковпак святковий Angel gifts 48809

КОД ТОВАРУ: 100498
  • Ковпак святковий Angel gifts 48809
Ковпак святковий Angel gifts 48809
Ковпак святковий Angel gifts - традиційна шапка Діда Мороза. Дід Мороз і напис "З новим роком", вишиті на лицьовій стороні. Призначення: універсальний. Розмір: 46 см.
Angel gifts
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
59 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 8 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
АРТИКУЛ
48809
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковпак святковий Angel gifts - традиційна шапка Діда Мороза. Це символ Нового року, тому просто необхідно, щоб в будинку було таке прикраса! Веселий Дід Мороз на ковпаку робить його дуже милим і святковим, а напис "З Новим роком!" підніме настрій кожному, хто вас побачить. Якісний матеріали прослужать вам довгі роки.

Особливості:
- Дід Мороз і напис "З новим роком", вишиті на лицьовій стороні.

Ковпак святковий Angel gifts - ваш новорічний образ!

характеристики:
Призначення: універсальний;
Розмір: 46 см.

Виробник: Angel Gifts (Італія).

ТМ Angel Gifts зареєстрована в Італії і вже довгі роки надає на ринок новорічні подарунки, прикраси та елементи декору. Продукція Angel Gifts відрізняється високою якістю. Купуючи іграшку один раз, ви будете користуватися нею ще довгі роки!


Ковпак святковий Angel gifts 48809 купити за вигідною ціною 59 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Новогодние украшения таких торгових марок, як наприклад: Angel gifts в онлайн каталозі Терра Спорт
Ковпак святковий Angel gifts 48809

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковпак святковий Angel gifts 48809"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Новорічні прикраси

Давно мрієте зайнятися спортом? Ковпак святковий Angel gifts 48809 буде Вашим першим кроком. В « Новорічні прикраси » є все, що необхідно спортсмену. Новорічні прикраси здивує Вас своєю якістю. Прикраса декоративне Luca Lighting Будиночок чорний , Прикраса декоративне Luca Lighting Будиночок чорний і Прикраса декоративне Luca Lighting Будиночок чорний від знаменитих світових виробників 1527 Ви знайдете в нашому розділі Новорічні прикраси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Новорічні прикраси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн