Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701

КОД ТОВАРУ: 79728
  • Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701
Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701
Особливості колеса: подвійне, призначене для силового тренінгу, просте у використанні, ефективний тренажер, малогабаритний, зручні ручки, колесо не дряпає поверхню підлоги. Матеріал: метал, пластик, гума. Матеріал покриття ручок: неопрен. Діаметр коліщаток: 15 см. Колір: чорний.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
436 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 58 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид (кількість коліс)
Подвійний
Технологія повернення
Немає
АРТИКУЛ
B-701
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701 призначений для ефективного силового тренінгу в домашніх умовах. Займаючись на ньому регулярно, ви значно поліпшите рельєф черевних м'язів, а також забезпечите навантаження м'язам ніг, рук, стегон і плечей. Ручки тренажера покриті неопреном, що робить їх нескользкими і дуже зручними для надійного хвата.
Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701 ідеально підходить для всіх, хто звик займатися своїм здоров'ям самостійно. Маючи такий простий і надійний тренажер будинку, ви зможете завжди підтримувати хорошу фізичну форму. Коліщатка тренажера не ковзають і не дряпають поверхню підлоги. До переваг колеса-триммера відноситься також його малогабаритність.

Особливості колеса:
- універсальний тренажер;
- призначений для силового тренінгу;
- простий у використанні;
- ефективний;
- малогабаритний;
- зручні ручки;
- колесо не дряпає поверхню підлоги.

Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701 - ефективний домашній тренажер!

Характеристики:
Матеріал: метал, пластик, гума.
Матеріал покриття ручок: неопрен.
Діаметр коліщаток: 15 см.
Колір: чорний.

Виробник: Pro Supra (Тайвань).

Pro Supra - відома в усьому світі компанія, що випускає домашні та професійні тренажери, які характеризуються гарною якістю і відносно невисокою вартістю. Асортимент вироблених нею товарів досить широкий і включає: магнітні і електричні бігові доріжки, орбітрек, степпери, різні фітнес-тренажери. Компанія перебуває на ринку спортивних товарів близько 20 років. На сьогоднішній день її спортивні товари користуються великою популярністю у широкого спектра покупців у багатьох країнах.


Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701 купити за вигідною ціною 436 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Ролики для пресса таких торгових марок, як наприклад: Pro Supra в онлайн каталозі Терра Спорт
Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ролики для преса

Давно мрієте зайнятися спортом? Колесо-триммер подвійне Pro Supra B-701 буде Вашим першим кроком. В « Ролики для преса » є все, що необхідно спортсмену. Ролики для преса здивує Вас своєю якістю. Ролик для преса Stein LAB-2005 , Ролик для преса Stein LAB-2005 і Ролик для преса Stein LAB-2005 від знаменитих світових виробників 97 Ви знайдете в нашому розділі Ролики для преса . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ролики для преса . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн