Замок велосипедний тросовий Green Cycle PYM3789 0,8x150 см чорний

КОД ТОВАРУ: 142927
  • Замок велосипедний тросовий Green Cycle PYM3789 0,8x150 см чорний
Замок велосипедний тросовий Green Cycle PYM3789 0,8x150 см чорний
Тип: замок велосипедний. Вид: кодовий. Матеріал: сталь, силікон. Довжина: 1,5 м. Товщина: 0,8 см. Вага: 322 гр. Колір чорний. Особливості замку: для велосипедів; трос зі сталі; силіконова оболонка; надійний кодовий замок з 4-х цифр; можливість зміни коду; підсвічування з світлодіодів; не дряпає лакофарбове покриття велосипеда; збільшена довжина.
Green Cycle
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
LCK-09-79
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Замок велосипедний тросовий Green Cycle PYM3789 0,8x150см чорний оснащений спеціальним кріпленням до Підсідельний штир для зручного перевезення. Має силіконову обойму, в середину якої поміщений трос з високоміцної сталі. Завдяки м'якій оболонці, що перешкоджає тертю замку про деталі велосипеда, не пошкоджується лакофарбове покриття. Для зручного використання на неосвітлених парковках, оснащений підсвічуванням. Ще однією особливістю замку, є можливість зміни кодових чисел.

Особливості замку:

- для велосипедів;

- трос зі сталі;

- силіконова оболонка;

- надійний кодовий замок з 4-х цифр;

- можливість зміни коду;

- підсвічування з світлодіодів;

- не дряпає лакофарбове покриття велосипеда;

Характеристики:

Тип: замок велосипедний;

Вид: кодовий;

Матеріал: сталь, силікон;

Довжина: 1,5 м;

Товщина: 0,8 см;

Вага: 322 гр;

Колір: чорний.

Виробник: Green Cycle (Україна).

Бренд є молодим, створений в 2013 році. Головний офіс знаходиться в Харкові. Основним пріоритетом компанії при виробництві продукції є збереження навколишнього середовища. Всі товари Green Cycle випускаються в екологічно чистих упаковках ( «зелених»), а деякі виготовляються з переробленого вторинної сировини.


Замок велосипедний тросовий Green Cycle PYM3789 0,8x150 см чорний купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Замки велосипедные таких торгових марок, як наприклад: Green Cycle в онлайн магазині Терра Спорт
Замок велосипедний тросовий Green Cycle PYM3789 0,8x150 см чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Замок велосипедний тросовий Green Cycle PYM3789 0,8x150 см чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Замок велосипедний тросовий Green Cycle PYM3789 0,8x150 см чорний буде Вашим першим кроком. В « Замки велосипедні » є все, що необхідно спортсмену. Замки велосипедні здивує Вас своєю якістю. Замок велосипедний OnGuard Mastiff Combo (LCK-19-37) , Замок велосипедний OnGuard Mastiff Combo (LCK-19-37) і Замок велосипедний OnGuard Mastiff Combo (LCK-19-37) від знаменитих світових виробників 4087 Ви знайдете в нашому розділі Замки велосипедні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Замки велосипедні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн