Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R оливкова

КОД ТОВАРУ: 81587
  • Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R оливкова
  • Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R оливкова - Фото №2
Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R оливкова
Тип: кобура на ногу. Призначення: для всіх популярних систем пістолетів. Розташування: праве. Матеріал: Cordura 700 Den. Розмір: 18х10х3. Вага: 180 г.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
585 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7675.331-R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R призначена для пов'язках платформ, що володіють системою MTS. Кобуру використовують для військових або поліцейських операцій. Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R створена для всіх видів стандартного короткоствольної зброї. Перевагами кобури є, по-перше, власник зброї, який регулюється по довжині, по-друге, наявність накладного кишені для магазину, по-третє, еластичні стропи, які надійно закріплюються на стегні.

Особливістю даної моделі кобури є те, що регульований розмір дає можливість розміщувати в ній зброю, не знімаючи при цьому навісне обладнання (ЛЦУ, ліхтар).

Особливості кобури:

- держатель зброї, який регулюється по довжині;

- наявність накладного кишені для магазину;

- еластичні, нескользящие стропи для фіксування на стегні;

- поясний кріплення на ремінь, що регулюється.

Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R - твій надійний друг!

Характеристики:

Тип: кобура на ногу;

Призначення: для всіх популярних систем пістолетів;

Розташування: праве;

Матеріал: Cordura 700 Den;

Розмір: 18x10x3;

Вага: 180 г.

Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger - компанія, створена в Німеччині, яка стала на сьогоднішній день успішним брендом, який виконує військову і поліцейську амуніцію. Tasmanian Tiger за багато років довів своє лідерство на ринку, випускаючи тільки якісну продукцію, створену на власній фабриці. Тому кожен етап - від розробки і підбору матеріалів до виробництва і випуску кінцевого продукту - ретельно перевіряється тестовою лабораторією. Це дає гарантію того, що вся продукція Tasmanian Tiger відповідає міжнародним стандартам. Tasmanian Tiger відомий різними моделями рюкзаків для яких завгодно цілей (для одиночного бійця, для снайпера, для транспортування великої кількості речей і тривалих походів, штурмових виходів). Крім рюкзаків, компанія випускає різне додаткове спорядження для тактичних операцій, поліції або одягу для активного відпочинку.


Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R оливкова купити за вигідною ціною 585 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кобуры и платформы таких торгових марок, як наприклад: в онлайн магазині Терра Спорт
Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R оливкова Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R оливкова - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R оливкова"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кобури і платформи

Давно мрієте зайнятися спортом? Кобура на ногу Tasmanian Tiger Tac Holster MTS R оливкова буде Вашим першим кроком. В « Кобури і платформи » є все, що необхідно спортсмену. Кобури і платформи здивує Вас своєю якістю. Ремень для АК LeRoy трехточечный тихий полиамидный с быстрым сбросом олива(LE2654) , Ремень для АК LeRoy трехточечный тихий полиамидный с быстрым сбросом олива(LE2654) і Ремень для АК LeRoy трехточечный тихий полиамидный с быстрым сбросом олива(LE2654) від знаменитих світових виробників 4454 Ви знайдете в нашому розділі Кобури і платформи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кобури і платформи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн