Кільце для пілатесу Spart HP3361

КОД ТОВАРУ: 238717
  • Кільце для пілатесу Spart HP3361
  • Кільце для пілатесу Spart HP3361 - Фото №2
Кільце для пілатесу Spart HP3361
Тип: ручний тренажер; Розмір: 36 см; Вага: 400 г; Колір чорний; Матеріал: сталь, пластик, гума.
Spart
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
298 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Кільця гімнастичні
АРТИКУЛ
HP3361
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кільце для пілатесу Spart HP3361 це універсальний тренажер, за допомогою якого можна самостійно проводити тренування, як в домашніх умовах, так і спортивному клубі. Під час тренування з кільцем для фітнесу прокачиваются м'язи на руках, пресі, спині, сідницях, а також зовнішньої та внутрішньої поверхні стегон. Також кільце застосуються під час занять пілатесом, з його допомогою розвивається гнучкість і витривалість. По бічних частинах кільця для фітнесу розміщені спеціальні опори, на них спираються руками або ногами, в залежності від цілей тренування. Виготовлений тренажер з якісних матеріалів, і при дбайливої експлуатації прослужить тривалий період.

особливості:

  • довговічність;
  • регулярні заняття допомагають виробити ідеальну поставу;
  • поліпшення розтяжки і рухливості суглобів.

Характеристики:
Тип: ручний тренажер;
Розмір: 36 см;
Вага: 400 г;
Колір: чорний;
Матеріал: сталь, пластик, гума.

Виробник: Spart (Китай).
Торгова марка Spart спеціалізується на виробництві товарів для спорту та активного відпочинку. Вся продукція виробляється з якісних матеріалів, з дотриманням всіх міжнародних норм і правил. У торговельній лінійці представлені товари як для заняття спортом в домашніх умовах, так і в спортивних клубах, в таких напрямках як аеробіка, фітнес, бодібілдинг, єдиноборства, йога та багато інших.


Кільце для пілатесу Spart HP3361 купити за вигідною ціною 298 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кольца для пилатеса таких торгових марок, як наприклад: Spart в онлайн магазині Терра Спорт
Кільце для пілатесу Spart HP3361 Кільце для пілатесу Spart HP3361 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кільце для пілатесу Spart HP3361"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кільця для пілатесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Кільце для пілатесу Spart HP3361 буде Вашим першим кроком. В « Кільця для пілатесу » є все, що необхідно спортсмену. Кільця для пілатесу здивує Вас своєю якістю. Кольцо для пилатеса 4FIZJO Pilates Ring голубое (4FJ0279) , Кольцо для пилатеса 4FIZJO Pilates Ring голубое (4FJ0279) і Кольцо для пилатеса 4FIZJO Pilates Ring голубое (4FJ0279) від знаменитих світових виробників 3859 Ви знайдете в нашому розділі Кільця для пілатесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кільця для пілатесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн