Кисень активний для підгодовування Top Secret Oxigen 250 гр (порошок)

КОД ТОВАРУ: 26609
  • Кисень активний для підгодовування Top Secret Oxigen 250 гр (порошок)
Кисень активний для підгодовування Top Secret Oxigen 250 гр (порошок)
Особливості активного кисню для підгодовування: стимулює апетит і засвоєння їжі у риб. Дія активного кисню в 100 разів сильніше, ніж дія кисню спресованого у формі таблеток. Кисень надає на риб сильне привабливе вплив. Кисень Oxigen активує у риб обмін речовин і вносить пожвавлення на місці годування риб. Oxigen без залишку розчиняється в воді.
Top Secret
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
85 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 11 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
18467002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кисень активний для підгодовування Top Secret Oxigen 250 гр (порошок) - це захищена від підробки та запатентована розробка. Дія активного кисню Oxigen в 100 разів сильніше, ніж дія кисню спресованого у формі таблеток. Кисень надає на риб сильне привабливе вплив, активує у риб обмін речовин і вносить пожвавлення на місці годування риб. Дрібні гранули - це чистий кисень і їх можна насипати на приготований корм тільки сухими руками або мірної ложечкою, відразу ж сформувати кулі і відправити їх в воду. Oxigen при зіткненні з водою відразу «вибухає». Привабливість місця годування значно посилиться. Oxigen без залишку розчиняється в воді. Як і вся продукція компанії Top Secret, кисень активний виготовлений з бездоганних інгредієнтів, що відповідають нормам виготовлення продуктів харчування і кормів.

особливості:
- стимулює апетит і засвоєння їжі у риб;
- дія активного кисню в 100 разів сильніше, ніж дія кисню спресованого у формі таблеток;
- кисень надає на риб сильне привабливе вплив;
- кисень Oxigen активує у риб обмін речовин;
- кисень без залишку розчиняється в воді.

Кисень активний для підгодовування Top Secret Oxigen 250 гр (порошок) - гарантує успішну риболовлю!

Характеристики:
Вага:
250 гр.
Виробляється у вигляді порошку.

Виробник: Top Secret (Німеччина).
Top Secret відомий воістину величезним асортиментом виробів з унікальним різноманіттям властивостей і областей застосування. Список каталогу товарів цього виробника містить близько 600 найменувань і продовжує збільшуватися. Продукція Top Secret значно розширить арсенал будь-якого рибалки. Всілякі ароматизатори, атрактанти, прикорм, діпи, насадки безсумнівно дозволять рибалкам удосконалити методи і способи успішної риболовлі. TopSecret займає провідну позицію в області дослідження і використання амінокислот, правильне застосування яких в Бойл, кормі і атрактантів надзвичайно підвищує здатності приманок.


Кисень активний для підгодовування Top Secret Oxigen 250 гр (порошок) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 85 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Прикормки, аттрактанты таких торгових марок, як наприклад: Top Secret в онлайн каталозі Терра Спорт
Кисень активний для підгодовування Top Secret Oxigen 250 гр (порошок)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кисень активний для підгодовування Top Secret Oxigen 250 гр (порошок)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Кисень активний для підгодовування Top Secret Oxigen 250 гр (порошок) допоможе на шляху до мети. В « Підгодовування, атрактанти » є все, що необхідно спортсмену. Підгодовування, атрактанти обрадує Вас високою якістю. Спрей Sensas Bombix Zander (75 мл) , Спрей Sensas Bombix Zander (75 мл) і Спрей Sensas Bombix Zander (75 мл) від топових світових брендів 2909 Ви зможете побачити в нашій лінійці Підгодовування, атрактанти . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Підгодовування, атрактанти . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн