Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C

КОД ТОВАРУ: 14221
  • Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C
  • Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C - Фото №2
  • Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C - Фото №3
Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C
Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C стане прекрасним подарунком для коханої жінки, мами, або для себе коханої. Прикраси є невід'ємною частиною гардеробу будь-якої жінки, яка любить підкреслити свою елегантність або особливий настрій цікавим аксесуаром. А шафка для прикрас King Wood зробить процес підбору правильного аксесуара більш легким і зручним. Завдяки своєму цікавому витонченому дизайну цей компактний шафка може стати відмінним доповненням будь-якого інтер'єру. Модель обладнана чотирма маленькими відділеннями і одним великим відділенням зі спеціальними кріпленнями для бус, браслетів і намист, що робить його використання неймовірно зручним.
King Wood
КУПИТИ
ЦІНА:
2 236 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 299 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
JF-K5194C
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шафка для прикрас King Wood JF - K 5194 C стане прекрасним подарунком для коханої жінки, мами, або для себе коханої. Прикраси є невід'ємною частиною гардеробу будь-якої жінки, яка любить підкреслити свою елегантність або особливий настрій цікавим аксесуаром. А шафка для прикрас King Wood зробить процес підбору правильного аксесуара більш легким і зручним. Завдяки своєму цікавому витонченому дизайну цей компактний шафка може стати відмінним доповненням будь-якого інтер'єру. Модель обладнана чотирма маленькими відділеннями і одним великим відділенням зі спеціальними кріпленнями для бус, браслетів і намист, що робить його використання неймовірно зручним. Виготовлений шафка з високоякісного натурального дерева, завдяки чому він є досить міцним і надійним. Всі моделі компанії King Wood виконані вручну, що гарантує відмінну якість і надійність.

Шафка для прикрас King Wood - королівське якість!

Матеріал: дерево.
Колір: венге.
Розміри: (ДхШхВ) 23х11,5х27 см.
Виробник: King Wood (Тайвань)


Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C вибрати за доступною вартості 2 236 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Подарки домохозяйке таких брендів, як наприклад: King Wood в каталозі магазина Terrasport
Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C - Фото №2 Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки домогосподарці

Давно хотіли зайнятися спортом? Шафка для прикрас King Wood JF-K5194C - це Ваш перший крок. В « Подарунки домогосподарці » є все, що знадобиться спортсмену. Подарунки домогосподарці здивує Вас своєю оригінальністю. Комод для прикрас дворівневий King Wood JF-K0604B, 15х10х24 см , Комод для прикрас дворівневий King Wood JF-K0604B, 15х10х24 см і Комод для прикрас дворівневий King Wood JF-K0604B, 15х10х24 см від кращих світових виробників 2421 Ви можете знайти в нашій категорії Подарунки домогосподарці . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Подарунки домогосподарці . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн