Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K)

КОД ТОВАРУ: 476096
  • Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K)
  • Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K) - Фото №2
  • Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K) - Фото №3
Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K)
Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K) - отличный выбор для спортменов, идеально подходит для тренировок или соревнований. Кимоно имеет оптимальную плотность ткани 240 г/м2, также ткань хорошо «дышит». Дизайн куртки для карате Y-Vent обеспечивает идеальную посадку по фигуре. Кимоно хорошо прошито и усилено во всех нужных местах. Штаны кимоно для удобства имеют резинку. Эта форма для боевых искусств очень удобна и хорошо подходит для движений во всех плоскостях, для низких стоек и высоких ударов, кувырков.Кимоно соответствует всем правилам WKF карате, а также его можно использовать для айкидо, кудо и других боевых искусств.Размер подбирается в соответствии Вашего роста, доступные ростовки: 150 см, 160 см, 170 см, 180 см, 190 см, 200 см.Характеристики:Назначение: для карате, айкидоЦвет: БелыйМатериал: поликоттонКомплектация: куртка, брюки + пояс в подарокПлотность: 240 г/м2Размер: 150 см, 160 см, 170 см, 180 см, 190 см, 200 смПроизводитель: Newt (Украина).
Newt
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
549 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 73 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
150 см, 160 см, 170 см, 180 см, 190 см, 200 см
Тип
Кімоно для карате
Щільність
240 г / м2
Призначення
Доросле, Дитяче
Рукав
Довгий
АРТИКУЛ
NE-KIM-K
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K) - отличный выбор для спортменов, идеально подходит для тренировок или соревнований. Кимоно имеет оптимальную плотность ткани 240 г/м2, также ткань хорошо «дышит». Дизайн куртки для карате Y-Vent обеспечивает идеальную посадку по фигуре. Кимоно хорошо прошито и усилено во всех нужных местах. Штаны кимоно для удобства имеют резинку. Эта форма для боевых искусств очень удобна и хорошо подходит для движений во всех плоскостях, для низких стоек и высоких ударов, кувырков.

Кимоно соответствует всем правилам WKF карате, а также его можно использовать для айкидо, кудо и других боевых искусств.

Размер подбирается в соответствии Вашего роста, доступные ростовки: 150 см, 160 см, 170 см, 180 см, 190 см, 200 см.

Характеристики:

  • Назначение: для карате, айкидо
  • Цвет: Белый
  • Материал: поликоттон
  • Комплектация: куртка, брюки + пояс в подарок
  • Плотность: 240 г/м2
  • Размер: 150 см, 160 см, 170 см, 180 см, 190 см, 200 см

Производитель: Newt (Украина).


Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K) купити за вигідною ціною 549 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кимоно для карате таких торгових марок, як наприклад: Newt в електронному каталозі Терраспорт
Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K) Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K) - Фото №2 Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кімоно для карате

Давно мрієте зайнятися спортом? Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок (NE-KIM-K) буде Вашим першим кроком. В « Кімоно для карате » є все, що необхідно спортсмену. Кімоно для карате здивує Вас своєю якістю. Кимоно для карате Mizuno MA-5314-0 белое - 150см , Кимоно для карате Mizuno MA-5314-0 белое - 150см і Кимоно для карате Mizuno MA-5314-0 белое - 150см від знаменитих світових виробників 763 Ви знайдете в нашому розділі Кімоно для карате . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кімоно для карате . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн