Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut)

КОД ТОВАРУ: 78154
  • Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut)
Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut)
Особливості кімоно: японський стиль, натуральний білий колір, подвійна в'язь, щільне і "гучне" кімоно, повна довжина брюк, брюки на зав'язках, схвалено WKF. Щільність: 460 гр / м.кв. Матеріал: 100% бавовна. Колір білий. Розмір: 120-210 см.
Adidas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 770 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 236 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
120 см, 130 см, 140 см, 150 см, 155 см, 160 см, 165 см, 170 см, 175 см, 180 см, 185 см, 190 см, 195 см, 200 см, 205 см, 210 см
Тип
Кімоно для карате
Щільність
460 г / м2
Призначення
Доросле, Дитяче
Рукав
Довгий
АРТИКУЛ
K460E
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut) виготовлено з 100% бавовни. Дана модель була схвалена WKF, вона з успіхом застосовується на всіх етапах змагання. Комплект для занять карате виготовлений з швидковисихаючого матеріалу з рельєфною структурою, розрахованого на різкі кидки і сильні захоплення з боку суперника.
Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut) з офіційною вишивкою WKF складається з куртки і широких штанів повної довжини, які надійно утримуються на поясі широкою гумкою і шнуром. Ідеально підходить як для щоденних тренувань, так і для показових виступів.

Особливості кімоно:
- японський стиль;
- натуральний білий колір;
- подвійна в'язь;
- щільне і "гучне" кімоно;
- повна довжина брюк;
- штани на зав'язках;
- схвалено WKF.

Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut) - комфорт, якість, японський стиль!

Характеристики:
Матеріал: 100% бавовна.
Щільність: 460 гр / м.кв.
Колір: білий.
Розмір: 120-210 см.


Виробник: Adidas (Німеччина).
Цей знаменитий концерн, заснований в 1948 році, на сьогоднішній день має 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в інших країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР. Спортивний одяг та інвентар, що випускаються Adidas, славляться бездоганною якістю і завжди актуальним стилем.


Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut) купити по які завищеною вартістю 1 770 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Кимоно для карате таких брендів, як наприклад: Adidas в каталозі Терра Спорт
Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кімоно для карате

Давно планували зайнятися фігурою? Кімоно для карате Adidas Champion (European Cut) буде Вашим першим кроком. В « Кімоно для карате » знайдеться все, що Вам знадобиться. Кімоно для карате здивує Вас своєю якістю. Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок, 190 см (NE-KIM-K-190) , Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок, 190 см (NE-KIM-K-190) і Кимоно для карате Newt Energy белое + пояс в подарок, 190 см (NE-KIM-K-190) від знаменитих світових виробників 763 Ви зможете побачити в нашій категорії Кімоно для карате . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Кімоно для карате . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн