Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее

КОД ТОВАРУ: 534953
  • Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее
  • Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №2
  • Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №3
  • Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №4
Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее
Це кімоно відповідає останнім правилам IJF 2022 року та може бути використане на будь-якому національному та міжнародному турнірі.Кімоно IJF Gold виготовлено з поліестеру/бавовни, що робить його міцнішим. Воно також попередньо вже стиснене, щоб уникнути значної усадки після прання. Тому при замовленні обирайте свій фактичний розмір, без розрахунку на те, що кімоно дасть усадку.Характеристики:Матеріал: 70% бавовна / 30% поліестер (менше дає усадку і на 30% міцніше, ніж бавовна)Щільність: 730 г/м2Колір: синійПрофесійне кімоно для змаганьСпеціально посилені місця в областях з високим навантаженнямУвага! Кімоно йде без поясу. Звертаємо вашу увагу, що на міжнародних змаганнях куртка, штани і пояс мають бути одного бренду. Ми рекомендуємо придбати пояс для дзюдо IJF Approved від Essimo разом з цим комплектом кімоно.Виробник: Essimo (Нідерланди)Компанія Essimo була заснована в 2000 році, її головний офіс знаходиться в Ден-Хелдер, Нідерланди. Essimo - це сімейний бізнес, для якого якість стоїть на першому місці. Бренд Essimo росте по всій Європі, оскільки клуби дзюдо, тренери, батьки та дзюдоїсти усвідомили, що Essimo пропонує "високу якість за низькою ціною". Асортимент дзюдо Essimo розроблено Патріком ван Калкеном. Як колишній чемпіон Європи Патрік знає, які вимоги пред'являються до створення ідеального костюма для дзюдо.
Essimo
  • Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF белое
  • Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее
КУПИТИ
ЦІНА:
8 668 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1157 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
150 см, 155 см, 160 см, 165 см, 170 см, 175 см, 180 см, 185 см, 190 см, 195 см, 200 см, 210 см
Тип
Кімоно для дзюдо
Щільність
730 г / м2
Призначення
Доросле
Рукав
Довгий
АРТИКУЛ
AD0007108
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Це кімоно відповідає останнім правилам IJF 2022 року та може бути використане на будь-якому національному та міжнародному турнірі.


Кімоно IJF Gold виготовлено з поліестеру/бавовни, що робить його міцнішим. Воно також попередньо вже стиснене, щоб уникнути значної усадки після прання. Тому при замовленні обирайте свій фактичний розмір, без розрахунку на те, що кімоно дасть усадку.


Характеристики:

  • Матеріал: 70% бавовна / 30% поліестер (менше дає усадку і на 30% міцніше, ніж бавовна)
  • Щільність: 730 г/м2
  • Колір: синій
  • Професійне кімоно для змагань
  • Спеціально посилені місця в областях з високим навантаженням

Увага! Кімоно йде без поясу.

Звертаємо вашу увагу, що на міжнародних змаганнях куртка, штани і пояс мають бути одного бренду. Ми рекомендуємо придбати пояс для дзюдо IJF Approved від Essimo разом з цим комплектом кімоно.


Виробник: Essimo (Нідерланди)

Компанія Essimo була заснована в 2000 році, її головний офіс знаходиться в Ден-Хелдер, Нідерланди. Essimo - це сімейний бізнес, для якого якість стоїть на першому місці. Бренд Essimo росте по всій Європі, оскільки клуби дзюдо, тренери, батьки та дзюдоїсти усвідомили, що Essimo пропонує "високу якість за низькою ціною". Асортимент дзюдо Essimo розроблено Патріком ван Калкеном. Як колишній чемпіон Європи Патрік знає, які вимоги пред'являються до створення ідеального костюма для дзюдо.


Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее купити по реально виправданою вартості 8 668 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Кимоно для дзюдо таких брендів, як наприклад: Essimo в інтернет каталозі Терраспорт
Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №2 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №3 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №4 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №5 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №6 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №7 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №8 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №9 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №10 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №11 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №12 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №13 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №14 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №15 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №16 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №17 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №18 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №19 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №20 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №21 Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее - Фото №22

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кімоно для дзюдо

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Кимоно для дзюдо Essimo Gold IJF синее допоможе досягти мети. В « Кімоно для дзюдо » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Кімоно для дзюдо порадує Вас високою якістю. Кимоно для дзюдо Firuz Master белое - 180 см , Кимоно для дзюдо Firuz Master белое - 180 см і Кимоно для дзюдо Firuz Master белое - 180 см від кращих світових брендів 764 Ви побачите в нашій категорії Кімоно для дзюдо . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Кімоно для дзюдо . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн