Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне

КОД ТОВАРУ: 103336
  • Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне
  • Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне - Фото №2
  • Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне - Фото №3
  • Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне - Фото №4
Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне
Тип: кімоно для бразильського джиу-джитсу. Комплект: штани, куртка. Щільність матеріалу куртки / штанів, г / м. кв: 550/260. Матеріал: щільний бавовна, 100%. Розмір: XXS, XS, S, M, L, XL. Вага: 2,3 кг. Колір чорний.
Muri oto
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 945 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 260 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XXS, XS, S, M, L, XL
Тип
Кімоно для джиу-джитсу
Щільність
550 г / м2
Призначення
Доросле
АРТИКУЛ
M0331
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto чорне підходить, як для інструкторів, так і для новачків. Пошито з щільного бавовняного полотна багатошарового плетіння. Комфортно для тіла, добре відводить зайву вологу. Куртка має посилення в області грудей, верхньої частини спини, під рукавами і на плечах, а штани - в області паху і на колінах. Завдяки полістироловий наповнювача і кроку прострочки в 4 мм адаптований комір куртки набуває необхідну щільність для виконання технік за ги і за комір безпосередньо. Всі деталі оброблені швом в три рядки, що значно посилює міцність кімоно. Плоскі шви не викликають роздратування шкіри.
Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto чорне включає штани щільністю 260 г / м кв. з наколінниками і куртку щільністю 550 г / м. кв. Тип: кімоно для бразильського дзю-дзюцу. Щільність матеріалу куртки / штанів, г / м. кв: 550/260. Матеріал: щільний бавовна. Розмір: XXS, XS, S, M, L, XL. Вага: 2,3 кг. Колір чорний.

Особливості кімоно:
- для бразильського джиу-джитсу;
- комфортно для тіла;
- прямий крій штанів;
- додаткова прошивка в області колін;
- фіксуються на талії за допомогою шнура 8 мм;
- забезпечують вільну амплітуду рухів;
- якісне пошиття.

Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto чорне - гарантія справжнього комфорту!

Характеристики:
Тип: кімоно для бразильського дзю-дзюцу.
Комплект: штани, куртка.
Щільність матеріалу куртки / штанів, г / м. кв: 550/260.
Матеріал: щільний бавовна, 100%.
Розмір: XXS, XS, S, M, L, XL.
Вага: 2,3 кг.
Колір: чорний.

Виробник: Muri Oto (Україна).

Muri Oto виробляє якісну спортивну екіпіровку високого класу, що характеризується чудовою несучістю, комфортністю і традиційним дизайном. В процесі виробництва екіпіровки фахівці компанії беруть до уваги думку майстрів, які практикують східні бойові мистецтва. Всі моделі шиються вручну, що забезпечує їм безсумнівно високу якість та ексклюзивність.



Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне купити за вигідною ціною 1 945 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кимоно для джиу джитсу таких торгових марок, як наприклад: Muri oto в електронному каталозі Терраспорт
Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне - Фото №2 Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне - Фото №3 Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кімоно для джиу джитсу

Давно мрієте зайнятися спортом? Кімоно для бразильського джиу-джитсу Muri Oto 0331 чорне буде Вашим першим кроком. В « Кімоно для джиу джитсу » є все, що необхідно спортсмену. Кімоно для джиу джитсу здивує Вас своєю якістю. Кимоно детское для бразильского джиу-джитсу Firepower Ukraine розовое (FP-7944-1), M3 , Кимоно детское для бразильского джиу-джитсу Firepower Ukraine розовое (FP-7944-1), M3 і Кимоно детское для бразильского джиу-джитсу Firepower Ukraine розовое (FP-7944-1), M3 від знаменитих світових виробників 4934 Ви знайдете в нашому розділі Кімоно для джиу джитсу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кімоно для джиу джитсу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн