Колеса для роликів Kepai 72 мм

КОД ТОВАРУ: 1003
  • Колеса для роликів Kepai 72 мм
Колеса для роликів Kepai 72 мм
Набір коліс для роликових ковзанів Kepai. М'які колеса забезпечують кращий контакт з поверхнею і легке ковзання. Відмінні технічні характеристики. Зовні колеса зроблені зі спеціального поліуретану. Серцевина виконана з пластика підвищеної жорсткості.
Kepai
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
196 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 26 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Колеса
АРТИКУЛ
sk-0720
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір коліс для роликових ковзанів Kepai. М'які колеса забезпечують кращий контакт з поверхнею і легке ковзання. Відмінні технічні характеристики. Зовні колеса зроблені зі спеціального поліуретану. Серцевина виконана з пластика підвищеної жорсткості. Колеса однаково добре підійдуть як для рейсингу, так і для просунутого фітнесу.


Характеристики:

Комплектація: 4 шт.

Діаметр: 72 мм.

Колір: прозорий.

Матеріал: PU (поліуретан).


Виробник: Kepai.


Колеса для роликів Kepai 72 мм купити по реально виправданою вартості 196 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для катания таких брендів, як наприклад: Kepai в інтернет каталозі Терраспорт
Колеса для роликів Kepai 72 мм

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колеса для роликів Kepai 72 мм"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для катання

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Колеса для роликів Kepai 72 мм допоможе досягти мети. В « Аксесуари для катання » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для катання порадує Вас високою якістю. Колесо для самоката Razor Ultra Pro Al , Колесо для самоката Razor Ultra Pro Al і Колесо для самоката Razor Ultra Pro Al від кращих світових брендів 822 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для катання . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для катання . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн