Котушка Salmo Sniper Baitfeeder 4 3050BR

КОД ТОВАРУ: 148933
  • Котушка Salmo Sniper Baitfeeder 4 3050BR
Котушка Salmo Sniper Baitfeeder 4 3050BR
Тип котушки: безінерційна. Система: Baitfeede. Корпус: Карбопласт. Гальмо: фрикційний передній. Місткість (м / мм): 180 / 0,35. Типорозмір: 5000. Фрикціон: передній. Кількість підшипників: 3 + 1. Шпуля: 1 Al. Доп. шпуля: 1С. Передавальне число: 5,2: 1. Вага: 440 гр.
Salmo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 010 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 135 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Передавальне число
5,2: 1
Фрикціон
Передній
Ємність шпулі
5000
АРТИКУЛ
3050BR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Котушка безінерційна Salmo Sniper Baitfeeder 4 3050BR призначена для лову риби на донні оснащення. Оснащена ефективною системою Baitfeede, завдяки якій при клюванні відбувається необхідне підбурювання волосіні, припиняється при першому повороті рукоятки котушки. Це одна з найбільш затребуваних і виправдовують себе систем.
Котушка безінерційна Salmo Sniper Baitfeeder 4 3050BR розпорядженні міцним корпусом, виготовленим з карбопласта. Передній фрикційне гальмо регулюється з високою точністю. Зручна ручка. Якісна збірка.

Особливості котушки:
- безінерційна;
- для лову риби на донні оснащення;
- ефективна система Baitfeede;
- міцний корпус;
- виготовлена з карбопласта;
- зручна система відведення волосіні;
- висока точність регулювання переднього фрикційного гальма;
- основна і додаткові шпулі - графітові;
- збільшений ролик лесоукладивателя (конусний);
- зносостійке покриття ролика (нітрид титану);
- зручна рукоятка: гвинтовий тип фіксації.

Характеристики:
Тип котушки: безінерційна.
Система: Baitfeede.
Корпус: Карбопласт.
Гальмо: фрикційний передній.
Місткість (м / мм): 180 м / 0,35 м.
Типорозмір: 5000.
Фрикціон: передній.
Кількість підшипників: 3 + 1.
Шпуля: 1 Al.
Доп. шпуля: 1С.
Передавальне число: 5,2: 1.
Вага: 440 гр.

Виробник: Salmo (Латвія).
Salmo - відомий латвійський виробник товарів для риболовлі: вудилищ, котушок, приманок, прикорму, волосіні, поплавців і т.д. За більш ніж двадцять років перебування на ринку Salmo став одним з лідерів продажів в своєму сегменті. Широкий асортимент продукції, що випускається їм продукції представлений на ринках СНД, Скандинавії і Прибалтики.


Котушка Salmo Sniper Baitfeeder 4 3050BR купити по реально виправданою вартості 1 010 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Катушки для рыбалки таких брендів, як наприклад: Salmo в інтернет каталозі Терраспорт
Котушка Salmo Sniper Baitfeeder 4 3050BR

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Котушка Salmo Sniper Baitfeeder 4 3050BR"

Переваги: Добротная катушка из недорогих
Недоліки: особый взвод дужки
Коментар: Изначально дужка не отщелкивалась в вертикальное положение. Разработалась при 20-30 откидываний с усилием. Думал брак, ан нет. Отвинтил правую крышку и понял, что пружина довольно тугая(при желании можно снять). Что делать?- дело в том, что здесь взводить дужку можно ТОЛЬКО В ОДНОМ положении: когда опущенная дужка находится слева! Открываете направо. Иначе рычажок самосброса находится прямо перед клином и при забросе смещается на несколько мм и прощай кормушка, если не хуже - поломанная катушка. В целом катушка хорошая. Люфтов нет, ход плавный. Думаю получу море удовольствия!
14 Февраля 2018
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Леонид
Изначально дужка не отщелкивалась в вертикальное положение. Разработалась при 20-30 откидываний с усилием. Думал брак, ан нет. Отвинтил правую крышку и понял, что пружина довольно тугая(при желании можно снять). Что делать?- дело в том, что здесь взводить дужку можно ТОЛЬКО В ОДНОМ положении: когда опущенная дужка находится слева! Открываете направо. Иначе рычажок самосброса находится прямо перед клином и при забросе смещается на несколько мм и прощай кормушка, если не хуже - поломанная катушка. В целом катушка хорошая. Люфтов нет, ход плавный. Думаю получу море удовольствия!
14 Февраля 2018
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Котушки для риболовлі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Котушка Salmo Sniper Baitfeeder 4 3050BR допоможе досягти мети. В « Котушки для риболовлі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Котушки для риболовлі порадує Вас високою якістю. Котушка Shimano Catana 1000 FB , Котушка Shimano Catana 1000 FB і Котушка Shimano Catana 1000 FB від кращих світових брендів 2613 Ви побачите в нашій категорії Котушки для риболовлі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Котушки для риболовлі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн