Котушка Salmo Diamond Troll M5300 / 4300

КОД ТОВАРУ: 20988
  • Котушка Salmo Diamond Troll M5300 / 4300
Котушка Salmo Diamond Troll M5300 / 4300
Вага: 485 г. Передаточне число: 4,2: 1. Лесовместімость: 300 / 0,30 м / мм. Підшипники: 2 + 1. Рекомендовано: для лову великої риби троллінгом, великими приманками в закид, схил і на донні снасті.
Salmo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
389 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 52 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Передавальне число
4,2: 1
АРТИКУЛ
M5300/4300
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Потужна якісна мультиплікаторна котушка призначена для троллінгу, лову взаброс і в схил великими приманками, а також на донні снасті. Для закидання шпуля відключається перемиканням важеля. Силовий механізм автоматично включається поворотом рукоятки котушки. Для уникнення утворення «бороди» при закиданні, в котушці є механічний гальмо. Все посилені підшипники котушки виготовлені з нержавіючої сталі. Котушка має механізм рівномірної укладання волосіні на карбопластовий шпулю дротовим лесоукладиватель. При виконанні закидання, лесоукладиватель не відключається і не піде за волосінню, що не знижує дальність закидання. Зворотний хід шпулі обмежується надійним храповим механізмом.

особливості:

- 2 підшипника кулькових посилених з нержавіючої сталі;

- тріскачка механічна включається;

- фрикційна система гальмування Star Drag;

- корпус карбопластовий;

- шпуля основна пластикова (графітова);

- лесоукладователь з «нескінченним гвинтом»;

- рукоятка - збалансована;

- ручка ергономічна з гуми.

Котушка Salmo Diamond Troll - найкраща котушка завжди з вами!

Характеристики:

Тип котушки: мультіплікаторних.

Передавальне число: 4,2: 1.

Місткість шпулі: 290 / 0,50 м / мм.

Кількість підшипників: 2 + 1.

Вага: 485 г.

Виробник: Salmo (Латвія)

Salmo LTD - виробник і постачальник товарів для риболовлі, туризму і відпочинку з п'ятьма філіями в Україні, Росії, Литві, Латвії, Естонії. Виробництво воблерів з дерева та пластику для найбільших європейських, американських і скандинавських фірм з їхньою торговельною маркою говорять про якість і їх популярності в світі. Виробництво плетеного шнура Hi-Tech Braid і лісок Hi-Tech Classic, Hi-Tech Green, Opm Sigma та ін. Виробництво обертових блешень Lucky John з покриттям із золота і срібла. Уже 12 років ці блешня користуються популярністю у російських рибалок. Гачки Cobra - прямо з заводу.

На сьогоднішній день асортимент Salmo снастей і аксесуарів для рибного лову настільки широкий, що здатний повністю наповнити прилавки будь-якого рибальського магазину. Причому, якість товару задовольнить запити найвимогливішого покупця.

За останні 20 років роботи фірма Salmo виросла в найбільшого виробника і постачальника рибальських товарів в Європі.


Котушка Salmo Diamond Troll M5300 / 4300 купити за вигідною ціною 389 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Катушки для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Salmo в онлайн каталозі Терра Спорт
Котушка Salmo Diamond Troll M5300 / 4300

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Котушка Salmo Diamond Troll M5300 / 4300"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Котушки для риболовлі

Давно мрієте зайнятися спортом? Котушка Salmo Diamond Troll M5300 / 4300 буде Вашим першим кроком. В « Котушки для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Котушки для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Котушка Lineaeffe Dart RD 40 , Котушка Lineaeffe Dart RD 40 і Котушка Lineaeffe Dart RD 40 від знаменитих світових виробників 2613 Ви знайдете в нашому розділі Котушки для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Котушки для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн