Котушка Okuma Compressa 20 RD

КОД ТОВАРУ: 20959
  • Котушка Okuma Compressa 20 RD
Котушка Okuma Compressa 20 RD
Вага: 240 г. Передаточне число: 5,0: 1. Лесовместімость: 200 / 0,20 м / мм. Підшипники: 3. Рекомендовано: для спінінга. Сезон: літо.
Okuma
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
189 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Передавальне число
5,0: 1
Фрикціон
Задній
Ємність шпулі
2000
АРТИКУЛ
CPR-20
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Котушка Okuma Compressa 20 RD - відмінна котушка зі зручним заднім фрикційним гальмом. Все посилені підшипники котушки виготовлені з нержавіючої сталі.

Котушка має механізм рівномірної укладання волосіні на алюмінієву шпулю дротовим лесоукладиватель. При виконанні закидання, лесоукладиватель не відключається і не піде за волосінню, що не знижує дальність закидання. Зворотний хід шпулі обмежується надійним механізмом.

Котушка для літнього сезону з 3 шарикоподшипниками. З особливостей моделі варто виділити антізакручівающій ролик лесоукладивателя і графітову рукоять, а також можливість установки як під праву, так і під ліву руку.

особливості:

- 3 шарикопідшипника;

- алюмінієва шпуля;

- антізакручівающій ролик лесоукладивателя;

- графітова рукоять;

- можливість перевстановлення під праву / ліву руку.

Котушка Okuma Compressa 20 RD - ваш надійний помічник на рибалці!

Характеристики:

Тип котушки: безінерційні.

Призначення: спінінгів.

Фрикціон: задній.

Типорозмір: 2000.

Передавальне число: 5,0: 1.

Місткість шпулі: 200 / 0,20 м / мм.

Кількість підшипників: 3.

Вага: 240 г.

Виробник: Okuma Fishing Tackle Co., Ltd (Тайвань).

На даний момент Okuma входить в трійку світових лідерів по виробництву повної програми котушок для спінінга, нахлиста і троллінгу. Вона починала працювати в 1987 році і була невеликою виробником рибальських снастей. За останні кілька років компанія вклала мільйони доларів в розробку своїх власних моделей.

«Немає межі досконалості» - саме так вважає глава компанії Чарльз Чанг. Далеко не кожен виробник риболовецьких снастей здатний «змагатися» з відомими торговими марками. Однак, прагнення до якості, надійності, новизні і доступності дозволило Okuma завоювати довіру рибалок усього світу. Мільйони котушок продаються в Європі, Америці та Австралії.

Okuma має репутацію компанії, яка встановила для себе пріоритетами новизну і якість. Саме Okuma стала першою в світі фірмою з виробництва котушок, яка отримала дуже строгі сертифікати якості виробництва ISO-9001 та дослідницької роботи ISO-9002. Технічне оснащення заводів компанії нічим не поступається оснащенню відомих фірм-виробників.

Okuma також підтримує тісний контакт з провідними японськими виробниками комплектуючих. Сучасні матеріали і сучасні технології - ось запорука успіху Okuma. Контроль якості ведеться на всіх стадіях виробництва аж до упаковки. За ціновими показниками Okuma навряд чи знайде собі рівних. Завдяки високому обсягу виробництва і ефективній системі збуту (мережа торгових представництв по всьому світу) рівень цін залишається дуже привабливим для споживачів.


Котушка Okuma Compressa 20 RD підібрати і замовити по які завищеною вартістю 189 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Катушки для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Okuma в онлайн каталозі Терра Спорт
Котушка Okuma Compressa 20 RD

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Котушка Okuma Compressa 20 RD"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Котушки для риболовлі

Давно планували зайнятися фігурою? Котушка Okuma Compressa 20 RD допоможе на шляху до мети. В « Котушки для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Котушки для риболовлі обрадує Вас високою якістю. Котушка фидерная Flagman Cast Master Feeder 5000 (CMF5000) , Котушка фидерная Flagman Cast Master Feeder 5000 (CMF5000) і Котушка фидерная Flagman Cast Master Feeder 5000 (CMF5000) від топових світових брендів 2613 Ви зможете побачити в нашій лінійці Котушки для риболовлі . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Котушки для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн