Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC синій

КОД ТОВАРУ: 79578
  • Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC синій
Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC синій
Особливості каталки: призначена для дітей від 1 року, дуже яскрава, зроблена з безпечного для здоров'я пластика, обладнана кермом з клаксоном, музична панель, невелика спинка, зручне сидіння, багажне відділення під сидінням, стійкі колеса, рухається вперед / назад. Вік: для дітей від 1 року. Матеріал: пластик. Допустима вага дитини: 16 кг. Колір: синій, червоний, жовтий.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
529 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 71 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вікова група
менше 3-х років
Місткість
одномісний
Максимально допустима вага
менше 20 кг
АРТИКУЛ
H-03-IC
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC своєю яскравістю сподобається будь-якій дитині. Вона замінить собою всі інші іграшки, адже на ній можна кататися, а це одне з найулюбленіших дитячих розваг. Машинка дуже легко рухається, як вперед, так і назад, не вимагаючи від малюка великих зусиль. Її сидіння і висока спинка забезпечать дитині комфорт. Машинка зроблена з безпечних для здоров'я матеріалів.
Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC є простою і досить міцну конструкцію. Деякі її деталі особливо припадуть до смаку дитині, так як дозволять йому бути самостійним. Так, наприклад, дитина може сам укладати свої іграшки в наявний під сидінням багажник, а також подавати сигнал клаксоном, розташованим на кермі. Крім цього, машинка оснащена музичною панеллю, завдяки якій катання стане набагато веселіше.

Особливості каталки:
- призначена для дітей від 1 року;
- дуже яскрава;
- зроблена з безпечного для здоров'я пластика;
- обладнана кермом з клаксоном;
- невелика спинка;
- зручне сидіння;
- багажне відділення під сидінням;
- стійкі колеса;
- рухається вперед / назад.


Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC - яскрава, зручна, безпечна!

Характеристики:
Вік: для дітей від 1 року.
Матеріал: пластик.
Допустима вага дитини: 16 кг.

Колір: синій, червоний, жовтий.

Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC синій купити за вигідною ціною 529 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские автомобили таких торгових марок, як наприклад: Baby Tilly в онлайн каталозі Терра Спорт
Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно мрієте зайнятися спортом? Каталка-толокар машина Baby Tilly H-03-IC синій буде Вашим першим кроком. В « Дитячі автомобілі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі автомобілі здивує Вас своєю якістю. Каталка-толокар Goki Ретро Болід, зелена (14167) , Каталка-толокар Goki Ретро Болід, зелена (14167) і Каталка-толокар Goki Ретро Болід, зелена (14167) від знаменитих світових виробників 3607 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі автомобілі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі автомобілі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн