Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2)

КОД ТОВАРУ: 109880
  • Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2)
  • Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2) - Фото №2
Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2)
Кількість гравців: 4-12 Рекомендована кількість гравців: 6-12 Вік: від 18 років Час освоєння: 10 хв Час партії: 30-90 хв Навички: почуття гумору Мова: російська Виробник: Україна
Украина
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
360 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 48 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Для дорослих
АРТИКУЛ
65180
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Карти Конфлікту. Викидень №2. Настільна гра для компанії (друге видання) - культова карткова гра в жанрі Party Game.
Ми поміняли текст карт на 90%, врахували зауваження і рекомендації наших покупців. Тому Викидень №2 буде актуальний як для старих фанатів Карт Конфлікту, які хочуть спробувати нові комбінації, так і для нових покупців. З упевненістю можемо сказати, що Карти стали ще крутіше, ніж раніше.
«Карти Конфлікту» мають вікове обмеження "від 18 років", оскільки містять ненормативну лексику, расистські та інші елементи, які суперечать прийнятим нормам етикету та моралі.
Гра цікава тим, що ступінь її розбещеності залежить від учасників: вони можуть становити різні комбінації, які розкриють їх внутрішній світ: як абсолютно нешкідливі, так і дуже вульгарні.
Колода складається з 550 карт: 460 білих (варіанти відповідей) і 90 чорних (питання). Гра починається з того, що кожен гравець отримує по 10 білих карт. У кожному раунді береться чорна карта (питання), на яку учасники вибирають одну білу карту (відповідь). Варіант, який в результаті голосування буде визнано найбільш смішним, отримує 1 бал. Завдяки величезній кількості несподіваних комбінацій процес гри виходить дуже веселим.
Карти конфлікту - колективна гра в карти, створена спеціально для великих і веселих компаній, які не бояться експериментального і неформатного гумору. Автори категорично не рекомендують грати в неї людям зі слабкою психікою і завищеними почуттям моралі. Для інших гарантується сміх до сліз після 15 хвилин гри.

Загальні характеристики:
Кількість гравців: 4-12
Рекомендована кількість гравців: 6-12
Вік: від 18 років
Час освоєння: 10 хв
Час партії: 30-90 хв
Навички: почуття гумору
Мова російська
Виробник: Україна


Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2) купити за вигідною ціною 360 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Подарки для него таких виробників, як наприклад: Украина в магазині terrasport.ua
Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2) Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки для нього

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2) буде Вашим першим кроком. В « Подарунки для нього » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки для нього здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2) , Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2) і Гра настільна Карти конфлікту (Викидень №2) від знаменитих світових виробників 2402 Ви знайдете в нашому розділі Подарунки для нього . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Подарунки для нього . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн