Карти C-MAP MAX-N Азовське море, східна частина Чорного моря

КОД ТОВАРУ: 110282
  • Карти C-MAP MAX-N Азовське море, східна частина Чорного моря
Карти C-MAP MAX-N Азовське море, східна частина Чорного моря
Тип: карти. Вага: 0,1 кг. Носій: SD або microSD.
Lowrance
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 465 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 730 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
EM-N121
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Карти C-MAP MAX-N   Азовське море, східна частина Чорного моря - карти мають повну сумісність з усією серією картплотеров Lowrance HDI, Lowrance HDS® Gen2 і серією HDS® Gen2 Touch. Функція MAX-N дозволяє використовувати додаткові функції C-MAP, серед них: детальні карти об'єктів, охоплення річок і озер. Якщо Ви володієте картплоттера які підтримують ці карти, такі моделі як: Lowrance, Simrad і B & G,   технологія MAX-N надає велике покриття, і має в своїй основі популярні карти C-MAP MAX Jeppesen.К.

особливості:

- швидка установка;

- може бути використана відразу після установки.

 

Карти C-MAP MAX-N   Азовське море, східна частина Чорного моря - перетворює риболовлю в захоплюючу пригоду!

Характеристики:

  Тип: карти місцевості;

  Вага: 0,1 кг;

  Носій: SD або microSD.

 

Виробник: Lowrance (Норвегія).

Lowrance - піонер і лідер у виробництві морського навігаційного обладнання, є частиною групи компаній Navico, Inc. Це міжнародна корпорація з генеральним відділенням в Норвегії, яка має виробничі потужності в 5 розвинених країнах, де працює понад 2,5 тис осіб. Кожні 20 днів з виробничих приміщень виходить новий продукт. Продукти компанії відповідають високим метрик якості, і мають безліч міжнародних сертифікатів і нагород. Бренд пропонує своїм клієнтам: великі гарантійні терміни служби, пільгова ціна на модернізацію застарілого обладнання, безкоштовне оновлення ПЗ, а також   50 річний досвід в конструюванні і виробництві, всі ці якості безперечно виводять бренд в топ кращих.

 


Карти C-MAP MAX-N Азовське море, східна частина Чорного моря підібрати і купити за реальною ціною 5 465 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Лодки таких торгових марок, як наприклад: Lowrance в електронному магазині Terra Sport
Карти C-MAP MAX-N Азовське море, східна частина Чорного моря

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Карти C-MAP MAX-N Азовське море, східна частина Чорного моря"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Човни

Давно хочете зайнятися фігурою? Карти C-MAP MAX-N Азовське море, східна частина Чорного моря допоможе почати легко. В « Човни » є все, що Вам знадобиться. Човни обрадує Вас своєю надійністю. Насос ножний Live Up Foot Pump , Насос ножний Live Up Foot Pump і Насос ножний Live Up Foot Pump від кращих світових постачальників 293 Ви зможете знайти в нашій лінійці Човни . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Човни . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн