Набір для гравіювання Bino Космос

КОД ТОВАРУ: 154586
  • Набір для гравіювання Bino Космос
Набір для гравіювання Bino Космос
Тип: набір для творчості. Вид: гравюра. Вік: від 3-х років. Розмір картинок: 23х1х23 см. Упаковка: 27х24х49 см. Вага: 400 гр. Комплектація: картинки-8шт, дерев'яна паличка, інструкція. Особливості набору: гравірування; від трьох років; вісім картинок із зображенням космосу; безпечні, якісні матеріали; розвиток моторики, уваги, координації, мислення, логіки, посидючості.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
188 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
CH1171
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для гравіювання Bino Космос складається з восьми карток і палички. Малюнки проявляються в процесі дряпання по контурах дерев'яним предметом. Завдяки даному виду творчості дитина зможе створити чарівні картинки із зображенням космічних кораблів, зірок, комет і так далі. Готові твори стануть справжньою гордістю малюка. Даний набір рекомендований для дітей від трьох років.

Особливості набору:
- гравірування;
- від трьох років;
- вісім картинок із зображенням космосу;
- безпечні, якісні матеріали;
- розвиток моторики, уваги, координації, мислення, логіки, посидючості.

Характеристики:
Тип: набір для творчості;
Вид: гравюра;
Вік: від 3-х років;
Розмір картинок: 23х1х23 см;
Упаковка: 27х24х49 см;
Вага: 400 гр;
Комплектація: картинки-8шт, дерев'яна паличка, інструкція.

Виробник: Bino (Німеччина).
Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.

Набір для гравіювання Bino Космос купити за вигідною ціною 188 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Наборы для творчества таких торгових марок, як наприклад: Bino в електронному каталозі Терраспорт
Набір для гравіювання Bino Космос

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для гравіювання Bino Космос"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для гравіювання Bino Космос буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » є все, що необхідно спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. Набір для гравіювання Bino Avenir Clever Hands Океан , Набір для гравіювання Bino Avenir Clever Hands Океан і Набір для гравіювання Bino Avenir Clever Hands Океан від знаменитих світових виробників 2287 Ви знайдете в нашому розділі Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн