Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий

КОД ТОВАРУ: 122325
  • Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий
  • Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий - Фото №2
  • Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий - Фото №3
  • Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий - Фото №4
Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий
Розмір: 183 х 65 см. Розмір в упаковці: 27 х 9 см. Товщина:   7 cм. Температурна навантаження: до -4 ° C. Вага виробу: 560 м R-Value: 3,3. Матеріал основний: поліестер, поліуретан, 60 g / m Texpedloft Microfibre. Колір жовтий.
Exped
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 167 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 423 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
018.0002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Каремат надувний Exped SynMat UL 7 - зробить комфортним ваш відпочинок як в наметі, так і на відкритому повітрі. Спеціальна система перегородок і швів не дає прогрузать і торкатися поверхні землі завдяки рівномірному розподілу повітря. Синтетична антиковзаюча фактура поверхні каремата надає йому стійкості. Завдяки вологостійкості покриття і достатній товщині вироби, ви зможете утримувати температуру тіла на оптимальному рівні навіть при температурі навколишнього середовища -4 ° C. Килимок не обладнаний системою самонадуванія, але спеціальна клапанна система дозволить швидко надути виріб.

особливості:

- антиковзаюча поверхню;

- система FlatValve для швидкого надування і здування;

- герметичний зварні шви;

- влагоустойчив;

- покриття поліуретанової плівкою з внутрішньої сторони;

- ремкомплект в наборі;

- чохол;

- інструкція.

Характеристики:

Розмір: 183 х 65 см;

Розмір в упаковці: 27 х 9 см;

Товщина: 7 cм;

Температурна навантаження: до -4 ° C;

Вага виробу: 560 г;

R-Value: 3,3;

Матеріал основний: поліестер, поліуретан, 60 g / m Texpedloft Microfibre;

Колір: жовтий.

Проізводтітель: Exped (Швейцарія)

Exped - з 1997 року швейцарська компанія виробляє висококласне обладнання для туризму, альпінізму, експедицій. Exped використовує інноваційні розробки для виготовлення більш якісного спорядження, яке буде вірним помічником і збереже ваше здоров'я в будь-яких кліматичних зонах. Exped спеціалізується на виробництві наметів, килимків, гамаків, герметичних мішків, дощовиків і різних аксесуарів.


Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий купити за вигідною ціною 3 167 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Коврики для отдыха таких торгових марок, як наприклад: Exped в інтернет-магазині Терраспорт
Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий - Фото №2 Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий - Фото №3 Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Килимки для відпочинку

Давно мрієте зайнятися спортом? Килимок туристичний Exped SynMat UL 7 MW жовтий буде Вашим першим кроком. В « Килимки для відпочинку » є все, що необхідно спортсмену. Килимки для відпочинку здивує Вас своєю якістю. Килимок самонадувающийся Cascade Designs NeoAir XLite Regular , Килимок самонадувающийся Cascade Designs NeoAir XLite Regular і Килимок самонадувающийся Cascade Designs NeoAir XLite Regular від знаменитих світових виробників 1345 Ви знайдете в нашому розділі Килимки для відпочинку . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Килимки для відпочинку . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн