Капа боксерська Leone Titan Italy

КОД ТОВАРУ: 117036
  • Капа боксерська Leone Titan Italy
Капа боксерська Leone Titan Italy
Тип капи: боксерська. Матеріал: надміцна гума. Розмір: підганяється під будь-який розмір і форму зубів. Колір: білий з бордовим і салатним.
Leone
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
319 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
1443_500036
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Капа боксерська Leone Titan Italy захищає щелепу від травм в разі важких прямих ударів особа. Запобігає розсічення м'яких тканин рота. Зроблена з високоякісного сплаву гуми. Розрахована на тривалий термін експлуатації. Дотримуючись простих правил підготовки капи до використання, ви зможете ідеально підігнати її під форму і розташування ваших зубів. Для цього слід опустити її в окріп на 15 сек, і, діставши, прикусити. Після чого вказівним пальцем потрібно провести по капі (в області ясен) притискаючи її максимально щільно (на 100%). І на завершення всього слід промити її холодною водою з під крана.
Капа боксерська Leone Titan Italy підходить для використання в боксі і різних видах єдиноборства. Колір чорний. Поставляється в кейсі.

Особливості капи:
- боксерська;
- надійний захист щелепи від травм;
- зроблена з міцної гуми з амортизуючими властивостями;
- розрахована на тривалий термін служби;
- поставляється в кейсі.

Капа боксерська Leone Titan Italy - надійна і незамінна захист від травм!

Характеристики:
Тип капи: боксерська.
Матеріал: надміцна гума.
Розмір: підганяється під будь-який розмір і форму зубів.
Колір: білий з бордовим і салатним.

Виробник: Leone (Італія).

Leone - виробник різної екіпіровки і устаткування для боксу. Хороша якість і сучасний дизайн випускаються Leone рукавичок, боксерок, шорт, майок і т.д. зробили її досить відомої на українському ринку. Гнучка цінова політика компанії здійснюється з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.




Капа боксерська Leone Titan Italy купити за вигідною ціною 319 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Защита для головы таких торгових марок, як наприклад: Leone в електронному каталозі Терраспорт
Капа боксерська Leone Titan Italy

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Капа боксерська Leone Titan Italy"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для голови

Давно мрієте зайнятися спортом? Капа боксерська Leone Titan Italy буде Вашим першим кроком. В « Захист для голови » є все, що необхідно спортсмену. Захист для голови здивує Вас своєю якістю. Шлем боксерский Green Hill Super черный - L , Шлем боксерский Green Hill Super черный - L і Шлем боксерский Green Hill Super черный - L від знаменитих світових виробників 767 Ви знайдете в нашому розділі Захист для голови . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Захист для голови . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн