Термофутболка чоловіча Reusch Kanjut T-Shirt Long Sleeves 220g

КОД ТОВАРУ: 125828
  • Термофутболка чоловіча Reusch Kanjut T-Shirt Long Sleeves 220g
  • Термофутболка чоловіча Reusch Kanjut T-Shirt Long Sleeves 220g - Фото №2
Термофутболка чоловіча Reusch Kanjut T-Shirt Long Sleeves 220g
Колір чорний. Щільність: 220 г / м2. Матеріал: 100% шерсть мериноса. Розміри: L, XL, XXL. Особливості: Анатомічний пошив. Плоскі шви. Яскравий колір, не вистіривается. Зроблена з натуральної гіпоалергенної вовни. Вентилюється і зберігає свіжість.
Reusch
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 699 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 360 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, XL, XXL
Вид
Футболка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
KANJUT-9090
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термобілизна Reusch K anjut TS hirt Long Sleeves 220g - термокофта, яка підходить як і для активного відпочинку взимку, так і для повсякденного носіння в холодну погоду в якості нижнього шару одягу. Термокофта чудово захистить не тільки від холоду, вона ще й буде відштовхувати вологу, а також підтримає комфортний режим. Матеріал, з якого зроблена річ - шерсть мериноса. Вона не колеться, не викликає свербіння і подразнення, тому кофту сміливо можна вдягати на голе тіло. У догляді термобілизна не завдасть незручностей.

особливості:

·          Анатомічний пошиття;

·          Плоскі шви;

·          Яскравий колір, не вистіривается;

·          Зроблена з натуральної гіпоалергенної вовни;

·          Вентилюється і зберігає свіжість.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Щільність: 220 г / м2;

  Матеріал: 100% шерсть мериноса.

Розміри: L, XL, XXL.

Виробник: Reusch (Німеччина).

Компанія була заснована досить давно і її популярність обмежувалася тільки професійними спортсменами. Але з розвитком зимового відпочинку, фірма стала більше акцентувати увагу на розробці екіпіровки для туристів. Всі нові розробки обов'язково впроваджуються в продукцію компанії. Тому фірма завойовує визнання і продовжує приємно дивувати покупців.


Термофутболка чоловіча Reusch Kanjut T-Shirt Long Sleeves 220g купити за вигідною ціною 2 699 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Reusch в онлайн каталозі Терра Спорт
Термофутболка чоловіча Reusch Kanjut T-Shirt Long Sleeves 220g Термофутболка чоловіча Reusch Kanjut T-Shirt Long Sleeves 220g - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча Reusch Kanjut T-Shirt Long Sleeves 220g"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка чоловіча Reusch Kanjut T-Shirt Long Sleeves 220g буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Термофутболка мужская с длинным рукавом Brubeck Active Wool (LS12820-black) - L , Термофутболка мужская с длинным рукавом Brubeck Active Wool (LS12820-black) - L і Термофутболка мужская с длинным рукавом Brubeck Active Wool (LS12820-black) - L від знаменитих світових виробників 2136 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн