Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м

КОД ТОВАРУ: 402446
  • Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м
  • Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м - Фото №2
  • Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м - Фото №3
  • Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м - Фото №4
  • Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м - Фото №5
Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м
Матеріал: бавовна. Довжина: 5 м. Діаметр: 4,5 см. Колір: білий. призначення Канат для кроссфіта - це простий у використанні спортивний снаряд, здатний забезпечити спортсменам хороші результати за короткий час. Його часто використовують в різних видах спорту (особливо в заняттях бойовими мистецтвами), а також для підйомів вгору і махів в Кроссфіт. Під час використання каната задіюються всі групи м'язів, що сприяє їх зміцненню і активному росту. Це універсальний снаряд, який зробить ваші заняття спортом набагато ефективніше. опис Канат зроблений з міцного і натурального матеріалу - бавовни, що робить його безпечним у використанні і продовжує термін експлуатації. Діаметр вироби дозволяє зручно тримати його в руці, не порушуючи при цьому техніку виконання вправ. Снаряд дуже простий у використанні і довговічний, так як не схильний до розривів і пошкоджень. Також він оснащений спеціальними ручками, завдяки яким долоні залишаються неушкодженими, без пухирів і подряпин. переваги: Канат - це відмінний снаряд для спортсменів будь-якого рівня, зручний і надійний. Замовляйте канат для кроссфіта в нашому інтернет-магазині за найбільш вигідною ціною, і ви зробите правильний вибір на користь високої якості і безпеки! Можливість використання в професійних і аматорських заняттях спортом. Надійність і довгий період експлуатації. Зручний діаметр і ручки. Висока якість матеріалу. Виробник: Battle (Китай).
Battle
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 240 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 299 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
R-6223-5
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Матеріал: бавовна.
Довжина: 5 м.
Діаметр: 4,5 см.
Колір: білий.


призначення
Канат для кроссфіта - це простий у використанні спортивний снаряд, здатний забезпечити спортсменам хороші результати за короткий час. Його часто використовують в різних видах спорту (особливо в заняттях бойовими мистецтвами), а також для підйомів вгору і махів в Кроссфіт. Під час використання каната задіюються всі групи м'язів, що сприяє їх зміцненню і активному росту. Це універсальний снаряд, який зробить ваші заняття спортом набагато ефективніше.


опис
Канат зроблений з міцного і натурального матеріалу - бавовни, що робить його безпечним у використанні і продовжує термін експлуатації. Діаметр вироби дозволяє зручно тримати його в руці, не порушуючи при цьому техніку виконання вправ. Снаряд дуже простий у використанні і довговічний, так як не схильний до розривів і пошкоджень. Також він оснащений спеціальними ручками, завдяки яким долоні залишаються неушкодженими, без пухирів і подряпин.


переваги:

Канат - це відмінний снаряд для спортсменів будь-якого рівня, зручний і надійний. Замовляйте канат для кроссфіта в нашому інтернет-магазині за найбільш вигідною ціною, і ви зробите правильний вибір на користь високої якості і безпеки!

  • Можливість використання в професійних і аматорських заняттях спортом.
  • Надійність і довгий період експлуатації.
  • Зручний діаметр і ручки.
  • Висока якість матеріалу.

Виробник: Battle (Китай).


Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м купити за вигідною ціною 2 240 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Канаты для спортзалов таких торгових марок, як наприклад: Battle в електронному каталозі Терраспорт
Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м - Фото №2 Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м - Фото №3 Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м - Фото №4 Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Канати для спортзалів

Давно мрієте зайнятися спортом? Канат спортивний для лазіння з кріпленням UR R-6223-5, білий - 5 м буде Вашим першим кроком. В « Канати для спортзалів » є все, що необхідно спортсмену. Канати для спортзалів здивує Вас своєю якістю. Канат для перетягування 30 мм (10 м) , Канат для перетягування 30 мм (10 м) і Канат для перетягування 30 мм (10 м) від знаменитих світових виробників 6991 Ви знайдете в нашому розділі Канати для спортзалів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Канати для спортзалів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн