Екшн-камера GoPro Hero + LCD

КОД ТОВАРУ: 116082
  • Екшн-камера GoPro Hero + LCD
  • Екшн-камера GoPro Hero + LCD - Фото №2
  • Екшн-камера GoPro Hero + LCD - Фото №3
  • Екшн-камера GoPro Hero + LCD - Фото №4
  • Екшн-камера GoPro Hero + LCD - Фото №5
Екшн-камера GoPro Hero + LCD
Робоча глибина: до 40 м. Максимальні обсяг пам'яті (гб): 64. Максимальні обсяг пам'яті (гб): 40-70. Дозвіл (MP): 5-10. Тип карти пам'яті: MicroSD. Розмір дисплея: 1.8. Дозвіл (MP): 8. Тип батареї: акумулятор li-ion.
GoPro
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 999 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 801 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розширення відео
1920х1080
АРТИКУЛ
CHDHB-101-RU
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Камера GoPro Hero + LCD, English / Russian (CHDHB-101-RU) - новітня модель в лінійці екшн-камер GoPro. Має у своєму розпорядженні майже тими ж функціями, що і більш дорогі камери. Оснащена вбудованим рідкокристалічним сенсорним дисплеєм. Наявність кольорового екрану набагато спрощує управління камерою, внесення налаштувань, редагування відзнятого матеріалу "на ходу", а також надає можливість переглядати зроблені фотографії і відеоролики, відразу ж видаляючи зайве.
Камера GoPro Hero + LCD, English / Russian (CHDHB-101-RU) завдяки восьмимегапіксельною світлочутливої матриці і сучасного процесора обробки зображень, а також якісної оптики дозволяє записувати відео з широким кутом огляду в FullHD і HD форматах 1080p і 720p з показником частоти кадрів 60 в хвилину. Вона також надає можливість вибирати співвідношення сторін кадру - 4: 3 або 16: 9. Фотографії виконуються в дозволі 3264x 2448 точок, при цьому серії знімків можуть становити до п'яти кадрів в секунду. У ній передбачена також і класична функція спрацьовування затвора за таймером. У цьому режимі камера робить знімки через певний проміжок часу, який може становити від половини секунди до однієї хвилини. Вбудований слот для карт пам'яті формату microSD сумісний з накопичувачем місткістю до 64 Гб, так що місця для ваших фото і відеоматеріалів буде більш ніж достатньо. Завдяки повній автоматизированности, камера під час зйомки задіє інтелектуальні алгоритми підбору оптимальних параметрів і налаштувань, тому все, що залишається зробити користувачеві - просто натиснути кнопку спуску \ записи. Корпус камери надійно захищений від пошкодження незнімним водонепроникним боксом. Вбудовані Wi-Fi + Bluetooth® дозволяють управляти камерою віддалено зі спеціального пульта Smart Remote, планшета або смартфона.

Особливості камери:
- одна з найпотужніших моделей серед сучасних екшн-камер;
- поліпшена матриця зображення;
- потужний процесор;
- неперевершений дозвіл відео;
- висока частота кадрів;
- водонепроникний бокс;
- забезпечує професійну якість зйомки;
- приголомшлива чіткість зображення;
- вбудований Вluetooth і Wi-Fi;
- неперевершені технічні характеристики;
- портативна;
- сучасний функціональний дизайн.

Камера GoPro Hero + LCD, English / Russian (CHDHB-101-RU) - гарантія професійної зйомки!

Характеристики:
Робоча глибина: до 40 м.
Максимальні обсяг пам'яті (гб): 64.
Максимальні обсяг пам'яті (гб): 40-70.
Дозвіл (MP): 5-10.
Тип карти пам'яті: MicroSD.
Розмір дисплея: 1.8.
Дозвіл (MP): 8.
Тип батареї: акумулятор li-ion.

Виробник: GoPro (США).

GoPro - відомий американський виробник екшн-камер і аксесуарів до них, які використовуються в активних видах спорту і відпочинку. Випускаються GoPro камери широко популярні як серед професіоналів, так і серед любителів, які захоплюються відеозйомкою. Камери можуть використовуватися також для вивчення життя тварин в природному місці існування.





Екшн-камера GoPro Hero + LCD підібрати і купити за реальною ціною 5 999 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Экшн-камеры и видеорегистраторы таких торгових марок, як наприклад: GoPro в електронному магазині Terra Sport

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Екшн-камера GoPro Hero + LCD"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Екшн-камери і відеореєстратори

Давно хочете зайнятися фігурою? Екшн-камера GoPro Hero + LCD допоможе почати легко. В « Екшн-камери і відеореєстратори » є все, що Вам знадобиться. Екшн-камери і відеореєстратори обрадує Вас своєю надійністю. Монопод GoPro SP Remote Pole 39 "(large) , Монопод GoPro SP Remote Pole 39 "(large) і Монопод GoPro SP Remote Pole 39 "(large) від кращих світових постачальників 1773 Ви зможете знайти в нашій лінійці Екшн-камери і відеореєстратори . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Екшн-камери і відеореєстратори . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн