Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp

КОД ТОВАРУ: 100875
  • Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp
  • Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp - Фото №2
Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp
Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp збереже ваше тепло при будь-якій температурі. Сітчаста структура. Термоізоляційні властивості. Матеріал: поліпропілен 95%, лайкра 5%. Колір чорний. Призначення: чоловічі.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
644 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 86 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL, 3XL
Вид
Кальсони
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
TRUM-004P
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp збереже ваше тепло при будь-якій температурі. Це білизна створено, як прошарок між вашим тілом і верхнім одягом. Воно не гріє вас, а працює як термоізоляційний шар: відводить вологу і зберігає природну температуру тіла. Матеріал має структуру досить великої сітки. Осередки в 2 мм і нитка толщной в 1 мм дозволяють тілу дихати і не прилипають. Матеріал з волокон поліпропілену Meraclon не вбирає вологу вашого тіла, а працює як провідник, переміщаючи її на верхній одяг, таким чином, залишаючи тіло сухим і теплим.

Особливості кальсонів:
- матеріал Meraclon;
- сітчаста структура;
- термоізоляційні властивості.

Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp - зігрійтеся взимку!

характеристики:
Матеріал: поліпропілен 95%, лайкра 5%;
Колір: чорний;
Призначення: чоловічі.

Виробник: Tramp (США).

Компанія Tramp - один з лідерів на ринку зимових спортивних товарів. Бренд випускає одяг, взуття, рюкзаки, намети і т.п. Все, що може знадобиться любителям активного зимового відпочинку, або занять спортом, ця фірма робить з найякісніших матеріалів за останніми технологіями. Поєднання міцності і легкості, а так само ефективності термоізоляційних властивостей, за лічені роки вивело продукцію Tramp в лідери на світовому ринку.


Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp купити за вигідною ціною 644 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские кальсоны таких торгових марок, як наприклад: Tramp в інтернет-магазині Терраспорт
Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі кальсони

Давно мрієте зайнятися спортом? Кальсони чоловічі Super Mesh Active Tramp буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі кальсони » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі кальсони здивує Вас своєю якістю. Термокальсоны мужские Aclima HotWool 230 gr Longs Unisex, хаки (AC164003043) - M , Термокальсоны мужские Aclima HotWool 230 gr Longs Unisex, хаки (AC164003043) - M і Термокальсоны мужские Aclima HotWool 230 gr Longs Unisex, хаки (AC164003043) - M від знаменитих світових виробників 2146 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі кальсони . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі кальсони . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн