Джампери дитячі Jumper Teenager JT-30

КОД ТОВАРУ: 76172
  • Джампери дитячі Jumper Teenager JT-30
  • Джампери дитячі Jumper Teenager JT-30 - Фото №2
Джампери дитячі Jumper Teenager JT-30
Особливості тренажера: тренажер для бігу та стрибків, призначений для користувачів підліткового віку, максимально простий дизайн, рама цільна і оснащена додатковим ребром жорсткості на вигині, висока функціональність, полегшена вага, просте кріплення гомілки за допомогою одного болта, кріплення легко регулюється, стопа кріпиться до ресорі без додаткового черевика, велика амплітуда стрибків. Матеріал: алюмінієвий сплав, спеціальний пластик, міцне скловолокно.
Другие
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 445 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 593 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Призначення
Для дітей
АРТИКУЛ
JT-30
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Jumper Teenager - тренажер, що викликає особливий інтерес спортсменів, акробатів і екстремалів. Він дозволяє розвивати швидкість до 32 км / год, стрибати вище двох метрів і здійснювати найскладніші трюки. Зрозуміло, все це можливо лише при наявності досвіду, новачкам ж на перших порах доведеться навчитися утримувати баланс тіла і здійснювати невисокі стрибки. Використовуючи джампер, завжди слід пам'ятати про елементарні запобіжні заходи, які дозволять уникнути травм: стрибати слід на рівному і твердому покритті в просторому, безпечному місці. Завжди слід перевіряти стан джампера - його болтові з'єднання і ремені повинні бути в порядку, взуття повинна бути спортивної, а одяг зручною.
Jumper Teenager являє собою металеву конструкцію, на яку кріпляться всі інші елементи. Виконана вона з міцного і пластичного алюмінієвого сплаву, несподіваний і різкий перелом конструкції неможливий. Ресора або пружина виконана з неруйнівного скловолокна і витримує до 1 млн. Стиснень, вона повинна бути завжди захищена фірмовим пластиковим чохлом або обплетена ізоляційною стрічкою. Підошва джампера виконана зі спеціальної гуми, що забезпечує хороше зчеплення з будь-якої твердої і рівною поверхнею. Ходити на джампери по м'якій або слизькій поверхні не рекомендується, так само як і наступати в них на папір або камені. Ця модель призначена для користувачів підліткового віку, вона виконана в яскравому жовтому кольорі, дуже легка і функціональна.

Особливості тренажера:
- тренажер для бігу та стрибків;
- призначений для користувачів підліткового віку;
- максимально простий дизайн;
- рама цільна і оснащена додатковим ребром жорсткості на вигині;
- висока функціональність;
- полегшена вага;
- просте кріплення гомілки за допомогою одного болта;
- кріплення легко регулюється;
- стопа кріпиться до ресори без додаткового черевика;
- велика амплітуда стрибків.

Характеристики:
Для користувачів підліткового віку.
Допустима вага користувача:
30-39кг.
Матеріал: алюмінієвий сплав, спеціальний пластик, міцне скловолокно.


Виробник: КНР.


Джампери дитячі Jumper Teenager JT-30 підібрати і купити за реальною ціною 4 445 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Джамперы таких торгових марок, як наприклад: Другие в електронному магазині Terra Sport
Джампери дитячі Jumper Teenager JT-30 Джампери дитячі Jumper Teenager JT-30 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Джампери дитячі Jumper Teenager JT-30"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Джампери дитячі Jumper Teenager JT-30 допоможе почати легко. В « Джампери » є все, що Вам знадобиться. Джампери обрадує Вас своєю надійністю. Jumper Adult Advance 2.0 , Jumper Adult Advance 2.0 і Jumper Adult Advance 2.0 від кращих світових постачальників 176 Ви зможете знайти в нашій лінійці Джампери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Джампери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн