Джампери дитячі Jumper Kids

КОД ТОВАРУ: 76173
  • Джампери дитячі Jumper Kids
  • Джампери дитячі Jumper Kids - Фото №2
Джампери дитячі Jumper Kids
Особливості джампера: призначений для дітей, невелика вага, тренажер для бігу та стрибків, виконаний з надлегкого міцного пластику, ресора обтягнута термоусаджуваної трубкою, стопа кріпитися до ресори без додаткового черевика, велика амплітуда стрибків. Матеріал: алюмінієвий сплав, спеціальний пластик, міцне скловолокно. Допустима вага користувача: 20-40 кг. Вага пари джамперів: близько 2 кг. Колір: жовто-блакитний.
Jumper
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 797 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 640 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
20-29 кг, 30-39 кг
Призначення
Для дітей
Тип
Різне
АРТИКУЛ
JK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Jumper Kids - тренажер, що викликає особливий інтерес спортсменів, акробатів і екстремалів. Ця модель тренажера розроблена спеціально для самих маленьких спортсменів, чия вага не перевищує 39 кг. Тренажер виконаний з надлегкого, але міцного пластику, що дозволив знизити вагу пари джамперів практично до 2 кг. Жовто-блакитний колір тренажера надає йому яскравий, веселий характер. Використовуючи джампер, завжди слід пам'ятати про елементарні запобіжні заходи, які дозволять уникнути травм: стрибати слід на рівному і твердому покритті в просторому, безпечному місці. Завжди слід перевіряти стан джампера - його болтові з'єднання і ремені повинні бути в порядку, взуття повинна бути спортивної, а одяг зручною.
Jumper Kids не може несподівано і різко зламатися, так як виконаний з міцних пластичних матеріалів. Ресора тренажера обтягнута термоусаджуваної трубкою, а його підошва виконана зі спеціальної гуми, що забезпечує хороше зчеплення з будь-якої твердої і рівною поверхнею. Ходити на джампери по м'якій або слизькій поверхні не рекомендується, так само як і наступати в них на папір або камені. Ця модель призначена для дітей, вона відрізняється невеликою вагою, високою функціональністю і яскравими квітами.


Особливості джампера:
- призначений для дітей;
- невелика вага;
- тренажер для бігу та стрибків;
- виконаний з надлегкого міцного пластику;
- ресора обтягнута термоусаджуваної трубкою;
- стопа кріпитися до ресори без додаткового черевика;
- велика амплітуда стрибків.


Jumper Kids - надійний тренажер для самих маленьких шанувальників джампер-спорту!

Характеристики:
Матеріал: алюмінієвий сплав, спеціальний пластик, міцне скловолокно.
Допустима вага користувача: 20-39 кг.
Вага пари джамперів: близько 2 кг.
Колір: жовто-блакитний.

Вибір моделі за вагою:
Модель JK-20: 20-29кг
Модель JK-30: 30-39кг


Джампери дитячі Jumper Kids купити по реально виправданою вартості 4 797 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Джамперы таких брендів, як наприклад: Jumper в інтернет каталозі Терраспорт
Джампери дитячі Jumper Kids Джампери дитячі Jumper Kids - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Джампери дитячі Jumper Kids"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Джампери дитячі Jumper Kids допоможе досягти мети. В « Джампери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Джампери порадує Вас високою якістю. Jumper Adult Advance - 90-99 кг , Jumper Adult Advance - 90-99 кг і Jumper Adult Advance - 90-99 кг від кращих світових брендів 176 Ви побачите в нашій категорії Джампери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Джампери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн