Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин

КОД ТОВАРУ: 115657
  • Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин
Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин
Тип напою: ізотонічний. Форма: таблетки. Кількість таблеток в упаковці: 12 шт. Вага вмісту упаковки: 136 г. Вага однієї таблетки: 11, 3 г. Енергетична цінність 1 табл .: 35 ккал. Склад: глюкоза, регулятор кислотності лимонна кислота, бікарбонат натрію, Palatinose ™ - ізомальтулоза (джерело фруктози і глюкози), носій поліетиленгліколь, карбонат кальцію, стабілізуюча суміш акації і ксантанової камеді, хлорид натрію, карбонат магнію, ароматизатор, дигідрофосфат калію, вітамінний премікс ( вітаміни С, В3, Е, В5, В6, В2, В1, фолієва кислота, біотин, В12), підсолоджувачі сукралоза і ацесульфам К, барвник. Смак: апельсин.
Nutrend
  • Напиток энергетический Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. лимон
  • Напиток энергетический Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин
  • Кейс GoPro SP POV Case Large GoPro-Edition black (52040)
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
201 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Розмір
Апельсин
Категорія 
Енергетики
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
1645-NUT
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин з освіжаючим смаком ефективно заповнює втрачений організмом під час тренувань запас рідини, мінералів та енергії. Забезпечує необхідний організму водний баланс і оптимально швидке відновлення після навантажень. Продукт може використовуватися, як професійними спортсменами, так і любителями, що займаються спортом регулярно. Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин включає до свого складу мінерали, комплексно впливають на організм. Натрій - впливає на якість фізичної і розумової діяльності. Внаслідок виділення поту рівень натрію в організмі знижується, тому важливо своєчасно поповнювати його. Магній - володіє значною здатністю перешкоджати виникненню судом, впливає на серцево-судинну систему, а в багатьох випадках з їжею в організм надходить недостатня кількість магнію. Калій - є вельми важливим для запобігання аритмії серця, бере участь у створенні нових клітин печінки і глікогену м'язів. Більша його частина витрачається в період відновлення після фізичних навантажень, що вимагають витривалості. Суміш вітамінів необхідна у всіх процесах метаболізму.

Особливості напою:
- ізотонічний;
- зроблений у формі таблеток;
- продукт призначений для спортсменів;
- забезпечує швидке відновлення водного балансу організму;
- забезпечує швидке відновлення після навантажень;
- збалансований комплекс вітамінів, мінералів;
- містить цукор і замінники цукру;
- призначений для спеціального харчування.
- освіжаючий смак.

Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин - для швидкого відновлення після тренування!

Характеристики:
Тип напою: ізотонічний;
Форма: таблетки;
Кількість таблеток в упаковці: 12 шт;
Вага вмісту упаковки: 136 г;
Вага однієї таблетки: 11,3 г;
Енергетична цінність 1 табл .: 35 ккал;
Склад: глюкоза, регулятор кислотності лимонна кислота, бікарбонат натрію, Palatinose ™ - ізомальтулоза (джерело фруктози і глюкози), носій поліетиленгліколь, карбонат кальцію, стабілізуюча суміш акації і ксантанової камеді, хлорид натрію, карбонат магнію, ароматизатор, дигідрофосфат калію, вітамінний премікс ( вітаміни С, В3, Е, В5, В6, В2, В1, фолієва кислота, біотин, В12), підсолоджувачі сукралоза і ацесульфам К, барвник;
Смак: апельсин.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Спортивне харчування Nutrend проводиться в Чехії з 1993 року, і схвалено чеським Міністерством охорони здоров'я. Його висока якість і ефективність відомі професійним спортсменам у багатьох країнах. Олімпійські команди Чехії та Словаччини часто використовують спортивне харчування Nutrend в період підготовки до змагань.

Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин купити за вигідною ціною 201 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Энергетики таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в онлайн магазині Терра Спорт
Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Енергетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин буде Вашим першим кроком. В « Енергетики » є все, що необхідно спортсмену. Енергетики здивує Вас своєю якістю. Энергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) - ежевика , Энергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) - ежевика і Энергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) - ежевика від знаменитих світових виробників 497 Ви знайдете в нашому розділі Енергетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Енергетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн