Насос ручної Double Quick Intex 68612

КОД ТОВАРУ: 15378
  • Насос ручної Double Quick Intex 68612
  • Насос ручної Double Quick Intex 68612 - Фото №2
Насос ручної Double Quick Intex 68612
Насос середньої місткості дозволить вам не залежати від наявності поруч електромережі, що робить його практично незамінним на море або озері, в походах і на пікніках. Цей легкий і міцний ручний насос призначений для накачування надувних ліжок і басейнів, човнів, дитячих іграшок, м'ячів і інших надувних виробів середнього і великого обсягу.
Intex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
165 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 22 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Ручний
АРТИКУЛ
68612
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Насос ручної Intex 68612 середньої місткості дозволить вам не залежати від наявності поруч електромережі, що робить його практично незамінним на море або озері, в походах і на пікніках. Цей легкий і міцний ручний насос призначений для накачування надувних ліжок і басейнів, човнів, дитячих іграшок, м'ячів і інших надувних виробів середнього і великого обсягу.

Подвійний клапан качає повітря при ході вгору і під час вниз. Може накачувати і випускати повітря. У комплекті гофрований шланг з 3 різними насадками - перехідниками, які можна з успіхом використовувати для різних типів надувних товарів різних виробників.

Матеріал: пластик

Колір: чорний

Довжина: 29 см

Комплект: насос, гофрований шланг, 3 насадки

Виробник: Intex - світовий лідер в індустрії ПВХ-виробів. Мільйони людей із задоволенням користуються цими виробами круглий рік.


Насос ручної Double Quick Intex 68612 купити за вигідною ціною 165 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Насосы таких торгових марок, як наприклад: Intex в онлайн каталозі Терра Спорт
Насос ручної Double Quick Intex 68612 Насос ручної Double Quick Intex 68612 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Насос ручної Double Quick Intex 68612"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Насоси

Давно мрієте зайнятися спортом? Насос ручної Double Quick Intex 68612 буде Вашим першим кроком. В « Насоси » є все, що необхідно спортсмену. Насоси здивує Вас своєю якістю. Насос ручної Joerex AC24672 10 " , Насос ручної Joerex AC24672 10 " і Насос ручної Joerex AC24672 10 " від знаменитих світових виробників 866 Ви знайдете в нашому розділі Насоси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Насоси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн