Човен надувний Challenger 3 Intex 68358

КОД ТОВАРУ: 5371
  • Човен надувний Challenger 3 Intex 68358
Човен надувний Challenger 3 Intex 68358
Пасажиромісткість: 3 людини. Вага човна: 12,5 кг. Габарити: 2,59х1,42 м. Днище: надувне.
Intex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип човна 
Веслова
Місткість 
3х-місцева
Матеріал 
Вініл
Тип днища 
Плоске
Тип підлоги 
Надувний
Комплектація 
тільки човен
Вантажопідйомність, кг
200
Вага човна, кг
13
АРТИКУЛ
68358
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Прогулянковий тримісна човен для любителів великої і малої води, зроблена зі спеціального високоміцного вінілу, який стійкий до впливу бензину, масел, солоної води, а також до механічних пошкоджень. Вона хороша для спокійного відпочинку на водних просторах.

Човен має три повітряних відсіку, один з них - надувне дно, що забезпечує додаткову стійкість і непотоплюваність в разі непередбачених ситуацій. Ручка з міцного вінілу і мотузка по всі довжині човна полегшать Вам транспортування і швартування. Вбудовані тримачі для весел зроблять греблю максимально зручною, і Ви зможете поніжитися під променями сонця погойдуючись на хвилях, не хвилюючись про їх збереження. Компактний розмір при хорошій вантажопідйомності роблять човен зручною і практичною для любителів спокійно відпочинку на водній гладі.

Характеристики:

Вантажопідйомність: до 200 кг.

Довжина: 2,59 м.

Ширина: 1,42 м.

Висота борту: 43 см.

Вага: 12,5 кг.

Матеріал: високоміцний вініл.

Комплектація: тільки човен. Насоси і весла в комплект не входять.

Виробник: Intex - світовий лідер в індустрії ПВХ-виробів. Мільйони людей із задоволенням користуються цими виробами круглий рік.


Човен надувний Challenger 3 Intex 68358 вибрати за доступною вартості 0 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Лодки Intex таких брендів, як наприклад: Intex в каталозі магазина Terrasport
Човен надувний Challenger 3 Intex 68358

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Човен надувний Challenger 3 Intex 68358"

Коментар: Прочная, удобная лодка для семейного отдыха. Отдыхали на море, весь пляж был в ракушках дети таскали ее по пляжу, так нигде не осталось повреждений. Якоря только не хватает. Если ветер, то надо следить чтоб далеко не унесло. А так все супер.
12 Марта 2011
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: прикольно
30 Июля 2010
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: :lol:
24 Мая 2010
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
Карина
Прочная, удобная лодка для семейного отдыха. Отдыхали на море, весь пляж был в ракушках дети таскали ее по пляжу, так нигде не осталось повреждений. Якоря только не хватает. Если ветер, то надо следить чтоб далеко не унесло. А так все супер.
12 Марта 2011
никита
прикольно
30 Июля 2010
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Човен надувний Challenger 3 Intex 68358 - це Ваш перший крок. В « Човни Intex » є все, що знадобиться спортсмену. Човни Intex здивує Вас своєю оригінальністю. Човен надувний човен Bestway Voyager 300 , Човен надувний човен Bestway Voyager 300 і Човен надувний човен Bestway Voyager 300 від кращих світових виробників 684 Ви можете знайти в нашій категорії Човни Intex . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Човни Intex . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн