Ліжко надувне двоспальне Intex 66974 (241х180x56 см)

КОД ТОВАРУ: 876
  • Ліжко надувне двоспальне Intex 66974 (241х180x56 см)
Ліжко надувне двоспальне Intex 66974 (241х180x56 см)
Висока двоспальне надувне ліжко 241х180 см Intex Supreme In-Home Airbed - нова модель надувного ліжка, що складається з 2-х частин: надувного матраца і надувного підстави ліжка.
Intex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип 
Ліжка / матраци
Місткість матраца / ліжка
Двоспальний
Комплектація 
З насосом
Максимальне навантаження 
Більше 200 кг
Вага 
Більше 3 кг
Висота 
Більше 40 см
Ширина 
Більше 151 см
Довжина 
Більше 185 см
АРТИКУЛ
66974
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Висока двоспальне надувне ліжко 241х180 см Intex Supreme In-Home Airbed - нова модель надувного ліжка, що складається з 2-х частин: надувного матраца і надувного підстави ліжка. Верхнє Флокірована покриття ліжка нагадує велюр, дуже приємно на дотик і не дає постільній білизні зісковзувати.

Нова модель надувного ліжка Supreme In-home Airbeds складається з надувного підстави каркаса, який виглядає як невеликий прямокутний надувний басейн (за рахунок наявних у нього бічних стінок) і надувного матраца, який вкладається у внутрішню порожнину, утвореної надувним каркасом.

особливості:

1. Всі зовнішні частини каркаса мають оксамитове покриття. Надувний матрац може бути використаний і окремо від каркаса. Наприклад, при поїздці за місто на природу, на ньому Ви прекрасно розслабитеся і відпочинете. Надувне підставу-каркас, також є повноцінним двоспальним місцем. Надувна ліжко комплектується окремим електричним насосом. Кожен з матраців накачується окремо, на весь процес накачування йде не більше 5-6 хвилин.

2. Структура надувного підстави ліжка складається з численних повітряних коридорів і перегородок забезпечують жорсткість конструкції, обумовлених дизайном моделі.

3. Надувне ліжко виготовлене з міцного водонепроникного вінілу, зверху і з боків покрита флокированним шаром, що нагадує велюр, який не дозволяє постільній білизні зісковзувати. Простирадла зручно заправляються під матрац.

4. Модель 66974 комплектується переносним електричним насосом 220V, який накачує або викачує внутрішній матрац за 1,5 хвилини, а підстава за 3 хвилини. Переносним електричним насосом можна накачати не тільки ліжко, але і басейн, дитячі надувні іграшки і т.д.

5. Невеликі розміри в складеному вигляді і зручна сумка-рюкзак дадуть Вам можливість використовувати її не тільки вдома, але і взяти з собою, наприклад, на дачу. Вам забезпечені комфортабельний відпочинок і економія місця. Незамінна для прийому гостей!

6. Кожне надувне ліжко проходить тестування і заводські випробування.

Зі спілкування з нашими покупцями ми дізнаємося, що деякі використовують його не тільки як додаткове спальне місце, але і як дитячий манеж, рідше як дитячий басейн і вже зовсім не часто як «потішну надувний човен».

Характеристики:

- максимальне навантаження: 273 кг;

- розмір ліжка: 241х180x56 см;

- розмір матраца: 203х152х23 см;
- насос: в комплекті (220V);

- колір синій;
- вага: 16 кг.

Комплектація: сумка-рюкзак, інструкція російською мовою, ремкомплект, коробка з ручкою.

Виробник: Intex (Интекс).


Уже понад 40 років Intex (Интекс) виробляє товари для дому та активного відпочинку. В останні роки компанія Intex (Интекс) зайняла міцне місце безумовного світового лідера в розробці і виробництві інноваційної, високотехнологічної та якісної продукції товарів з ПВХ.


В основі діяльності групи компаній Intex (Интекс) лежать два основних принципи: висока якість і низька вартість продукції. Слідуючи цим принципам, компанія Intex (Интекс) досягає своєї головної мети: дарувати кожній родині радість.


Будь-який виріб Intex (Интекс) проходить всебічне тестування на сучасній апаратурі. Всі, без винятку, вироби Intex гарантовано надійні, довговічні та екологічно чисті. Вони повністю відповідають європейським стандартам безпеки і якості (сертифікат ISO 9000).


Ліжко надувне двоспальне Intex 66974 (241х180x56 см) купити за вигідною ціною 0 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Надувные матрасы и кровати таких торгових марок, як наприклад: Intex в електронному каталозі Терраспорт
Ліжко надувне двоспальне Intex 66974 (241х180x56 см)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліжко надувне двоспальне Intex 66974 (241х180x56 см)"

Коментар: Купили с женой такую кровать, уже около месяца спим на ней(так как переехали на съемную квартиру), и очень довольны ней. Так как достаточная упругая не проваливаемся, когда кто-то из нас встает, спину на утро не ломит. Если вам нужна хорошая кровать, то рекомендую эту модельку! Качество отличное! 8)
05 Августа 2011
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: После двух месяцев использования как кровать, начали появлятьса дырки на швах матраса
03 Июля 2011
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Александер
Купили с женой такую кровать, уже около месяца спим на ней(так как переехали на съемную квартиру), и очень довольны ней. Так как достаточная упругая не проваливаемся, когда кто-то из нас встает, спину на утро не ломит. Если вам нужна хорошая кровать, то рекомендую эту модельку! Качество отличное! 8)
05 Августа 2011
Сергей
После двух месяцев использования как кровать, начали появлятьса дырки на швах матраса
03 Июля 2011
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Ліжко надувне двоспальне Intex 66974 (241х180x56 см) буде Вашим першим кроком. В « Надувні матраци та ліжка » є все, що необхідно спортсмену. Надувні матраци та ліжка здивує Вас своєю якістю. Велюр-матрац надувний одномісний Bestway, коричневий (67596) , Велюр-матрац надувний одномісний Bestway, коричневий (67596) і Велюр-матрац надувний одномісний Bestway, коричневий (67596) від знаменитих світових виробників 867 Ви знайдете в нашому розділі Надувні матраци та ліжка . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Надувні матраци та ліжка . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн