Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами

КОД ТОВАРУ: 9690
  • Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами
  • Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами - Фото №2
  • Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами - Фото №3
Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами
Особливості басейну: проста і швидка збірка, надійний матеріал, стійка конструкція, ідеальний вибір для приватного будинку або дачі, велика місткість і комфортне використання, стильний дизайн під дерево, якісна фільтрація. Розмір: 508x124 см.
Intex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Об `єм
Більше 2500 л
Висота
Більше 100 см
Довжина
Більше 450 см
Ширина
Більше 200 см
Вага
Більше 12 кг
АРТИКУЛ
54462
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Каркасний басейн Intex 54462 Sequoia Spirit Wood-Grain Pool - це наступний щабель в сімействі збірно-розбірних басейнів з металевим каркасом. Цей новий каркас, завдяки особливій формі своїх елементів, набагато міцніше і стійкіше, ніж традиційні круглі елементи каркасів. Крім цього, нові каркаси виходять простіше в збірці. Металеві деталі виготовляються на точному обладнанні і при складанні дуже точно і гладко приєднуються один до одного. До того ж не потрібно окремий кріплення. Нові каркасні басейни придбали і новий дизайн, відзначений як фахівцями, так і споживачами.


Sequoia Spirit Wood-Grain Pool - чудовий басейн   для сімейного та колективного користування. У ньому легко можуть розміститися кілька дорослих і дітей. Оригінальність конструкції дозволяє легко і швидко встановити басейн - за допомогою що входить в комплект відеоінструкції Ви легко встановите його за 120 хвилин.

Технологія Super-Tough дає стінкам басейну потрійну міцність. Стінки басейну виготовляються з трьох окремих шарів: два шари зроблені з щільного ПВХ, стійкого до ударів, розтягування, стирання і сонячного світла, один шар - з особливо міцного поліестеру, що зміцнює стінки басейну. Зовнішні частини басейну закриті декоративними, пластиковими панелями "під дерево", завдяки чому чудово вписується в навколишній пейзаж. Пластикові пластини і стійки утворюють надійну стінку, що захищає басейн зовні і додає йому додаткову стійкість.

Спеціальна захисна стрічка «оперізує» басейн захищає його від впливу великих навантажень. Зручний зливний клапан приєднується до садового шлангу. Таким чином, воду можна злити в будь-який зручний місце або, наприклад, полити сад. Не має потреби в підготовці ґрунту, насипанні піску і т.п.

Фільтруючий насос для очищення води, що входить в комплект, збереже воду в басейні чистою і збереже Ваше здоров'я і здоров'я Ваших дітей. Також в комплекті передбачений тент-чохол для басейну, який дозволяє зменшити випаровування води і захистити воду басейну від забруднень.

Сходи для басейнів, яка входить в комплект, легко і швидко встановлюється, має досить широкий кут між сторонами, щоб не зачіпати стінки басейну і без праці забиратися в нього. Сходи зроблена з металу, сходинки виготовлені з міцного пластику.

Басейн Sequoia Spirit Wood-Grain Frame - відмінне доповнення для будь-якого заміського будинку.

Характеристики:

- діаметр: 508 см;
- висота: 124 см;
- матеріал стінок: 2 шари щільного вінілу і один - поліестер для особливої міцності. Зовнішні частини закриті декоративними, пластиковими панелями піт дерево;
- час установки: 120 хвилин;
- вага: 253,2 кг;
- обсяг: 19156 л. (90% наповнення)

Комплектація:
- каркасний басейн Intex Sequoia Spirit Wood-Grain Pool 54462;
- Інструкція з експлуатації;
- Насос-фільтр для очищення басейну (9462 л / год);
- сачок для збору сміття «Шумовка»;
- скіммер для очищення поверхні води в басейні;
- підстилка-підкладка під басейн, яка захищає дно знизу;
- тент для накриття каркасних басейнів;
- сходи для басейнів;
- відеодиск з інструкціями по установці басейну.

Виробник: Intex (Интекс).

Уже понад 40 років Intex (Интекс) виробляє товари для дому та активного відпочинку. В останні роки компанія Intex (Интекс) зайняла міцне місце безумовного світового лідера в розробці і виробництві інноваційної, високотехнологічної та якісної продукції товарів з ПВХ.

В основі діяльності групи компаній Intex (Интекс) лежать два основних принципи: висока якість і низька вартість продукції. Слідуючи цим принципам, компанія Intex (Интекс) досягає своєї головної мети: дарувати кожній родині радість.

Будь-який виріб Intex (Интекс) проходить всебічне тестування на сучасній апаратурі. Всі, без винятку, вироби Intex гарантовано надійні, довговічні та екологічно чисті. Вони повністю відповідають європейським стандартам безпеки і якості (сертифікат ISO 9000).


Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами купити за вигідною ціною 0 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Каркасные бассейны таких виробників, як наприклад: Intex в магазині terrasport.ua
Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами - Фото №2 Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Басейн каркасний Intex 54462 (508x124 см) з фільтр. насосом, сходами і аксесуарами буде Вашим першим кроком. В « Каркасні басейни » є все, що необхідно спортсмену. Каркасні басейни здивує Вас своєю якістю. Басейн каркасний Intex 28228 (457х84 см) з фільтруючим насосом і аксесуарами , Басейн каркасний Intex 28228 (457х84 см) з фільтруючим насосом і аксесуарами і Басейн каркасний Intex 28228 (457х84 см) з фільтруючим насосом і аксесуарами від знаменитих світових виробників 945 Ви знайдете в нашому розділі Каркасні басейни . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Каркасні басейни . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн