Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни"

КОД ТОВАРУ: 153961
  • Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни"
  • Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни" - Фото №2
  • Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни" - Фото №3
Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born
Тип ліжечка: для ляльки Baby Born. Спецефекти: звук, підсвічування. У комплекті: постільний набір / 2D-мобіль. Розмір: 49,5х13х32 см. Колір: рожевий.
ZAPF
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 689 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 225 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
822289
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ліжечко інтерактивна для ляльки Zapf Baby Born - Райдужні сни абсолютно незамінна в наборі аксесуарів для ігор з улюбленою лялькою. Вона до того якісно зроблена, що сподобається не тільки дітям, а й дорослим. Стійка конструкція на чотирьох ніжках, знімні боковини, і навіть симпатичний 2D-мобіль, легко кріпиться в головах. Крім усього, в комплект входять дуже затишне ковдрочку і подушка.
Ліжечко інтерактивна для ляльки Zapf Baby Born - Райдужні сни підходить для ляльок висотою до 46 см. Спецефекти: світиться узголів'я, яка лунає мелодія. Розмір: 49,5х13х32 см. Колір: рожевий.

Особливості ліжечка:
- інтерактивна;
- для дітей старше 3-х років;
- 2D-мобіль;
- знімні боковини;
- світиться узголів'я;
- звуковий ефект;
- в комплекті ковдрочку, подушка;
- симпатичний декор;
- матеріал: пластик / текстиль.

Характеристики:
Тип ліжечка: для ляльки Baby Born;
Спецефекти: звук, підсвічування;
У комплекті: постільний набір / 2D-мобіль;
Розмір: 49,5х13х32 см;
Колір: рожевий.

Виробник: Zapf (Німеччина).
Zapf - дуже відомий європейський виробник якісних багатофункціональних ляльок і супутніх аксесуарів. Штаб-квартира компанії знаходиться в Німеччині, філії - в великих європейських країнах, а також в Гонконзі, Австралії, США. Всі іграшки, що випускаються Zapf Creation AG, проходять контроль якості в акредитованих центрах тестування на відповідність всім встановленим законодавством стандартам, потребам покупців і власним вимогам компанії.

Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни" вибрати за доступною вартості 1 689 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Куклы таких брендів, як наприклад: ZAPF в каталозі магазина Terrasport
Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни" Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни" - Фото №2 Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ляльки

Давно хотіли зайнятися спортом? Ліжечко інтерактивна Zapf для ляльки Baby Born "Райдужні сни" - це Ваш перший крок. В « Ляльки » є все, що знадобиться спортсмену. Ляльки здивує Вас своєю оригінальністю. Набір «Лялька - модниця» Melissa & Doug , Набір «Лялька - модниця» Melissa & Doug і Набір «Лялька - модниця» Melissa & Doug від кращих світових виробників 1613 Ви можете знайти в нашій категорії Ляльки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ляльки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн