Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла

КОД ТОВАРУ: 95207
  • Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла
Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла
Діапазон вимірювання: 100 гр до 180 кг. Розміри: 31,9x31,9x2,15 см. Вага: 2,6 кг. Додатково: пам'ять на 10 значень, протиковзка поверхню, великий Ж / К дисплей, автоматичне включення при вставанні на ваги, автоматичне вимикання через 6 сек.
Medisana
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 045 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 273 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Максимальна вага
180 кг
Матеріал платформи
Скло
АРТИКУЛ
40480
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла допоможуть вам з точністю контролювати ваш вагу. Завдяки своїй ергономічності, ваги не займуть багато місця в будинку. При дотриманні дієт і занять спортом важливо стежити за вагою, що легко робити з великим Ж / К дисплеєм. Ваги автоматично включаються при вставанні і автоматично вимикаються після зважування через 6 сек. Завдяки надійним електродів з нержавіючої сталі, ви дізнаєтеся точні результати без виникнення похибок. Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла нададуть вам інформацію про зміст жиру, води і м'язової маси (з точністю до 0,1%). Після обробки даних, ви зможете дізнатися щоденне розклад калорій саме для вас.

Особливості ваг:
- індивідуальні ваги зі скла;
- блакитне світлодіодне підсвічування по краях;
- визначення параметрів організму;
- великий дисплей;
- інформація про вміст жиру, води і м'язової маси;
- пам'ять на 10 значень;
- автоматичне вкл / викл.

Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла - виявляється здоров'я можна купити!

Характеристики:
Діапазон вимірювання: 100 гр до 180 кг;
Розміри: 31,9x31,9x2,15 см;
Вага: 2,6 кг;
Додатково: пам'ять на 10 значень, протиковзка поверхню, великий Ж / К дисплей, автоматичне включення при вставанні на ваги, автоматичне вимикання через 6 сек.

Виробник: Medisana (Німеччина).
Medisana - німецький виробник товарів для оздоровлення (масажери, масажні накидки і ін.), А також виробів для догляду за тілом. Компанія була першою, яка почала розвивати ринок товарів догляду за здоров'ям будинку. Уже 25 років Medisana радує своїх споживачів якістю, надійністю і доступністю своїх виробів більш ніж в 45 країнах світу (в т.ч. США, Канаді, Англії). З 2001 року Medisana досягла і українців, які тепер можуть насолоджуватися європейським рівнем продукції.


Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла купити за вигідною ціною 2 045 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Напольные весы таких торгових марок, як наприклад: Medisana в онлайн магазині Терра Спорт
Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підлогові ваги

Давно мрієте зайнятися спортом? Ваги підлогові (скляні) Medisana 40480 з підсвічуванням і функцією визначення параметрів тіла буде Вашим першим кроком. В « Підлогові ваги » є все, що необхідно спортсмену. Підлогові ваги здивує Вас своєю якістю. Ваги підлогові для дітей Beurer JPS 11 , Ваги підлогові для дітей Beurer JPS 11 і Ваги підлогові для дітей Beurer JPS 11 від знаменитих світових виробників 882 Ви знайдете в нашому розділі Підлогові ваги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Підлогові ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн