Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор

КОД ТОВАРУ: 154268
  • Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор
  • Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор - Фото №2
  • Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор - Фото №3
Іграшка Battat Lite
Тип: іграшка дитяча. Вид: машинка. Вік: від 18 місяців. Упаковка: 17х19х34 см. Комплектація: екскаватор, 1 фігурка. Особливості гри: високоякісні, безпечні матеріали; міцний пластик; фігурка водія; рухливий ківш; безшумні гумові колеса; яскравий дизайн.
Battat Lite
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
299 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Багатобарвний
Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
BT2450Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка з серії "Перші машинки" Battat Lite Екскаватор - укомплектована фігуркою водія. Дана модель оснащена рухомим ковшем і безшумними колесами, виконаними з м'якої гуми. Іграшка допоможе дитині отримати перші знання про механізм роботи спец. техніки. Іграшка виготовлена з високоякісних і безпечних для дітей матеріалів.

Особливості гри:

- високоякісні, безпечні і міцні матеріали;

- фігурка водія;

- рухливий ківш;

- безшумні гумові колеса;

- яскравий дизайн.

Характеристики:

Тип: іграшка дитяча;

Вид: машинка;

Вік: від 18 місяців;

Упаковка: 17х19х34 см;

Комплектація: екскаватор, 1 фігурка.

Виробник: Battat Lite (Китай).

Бренд заснований більше ста років тому. Користується популярністю у всьому світі завдяки своїй продукції. Товари для дітей, вироблені компанією, призначені не тільки для ігор, але і для всебічного розвитку. Всі іграшки створюються з високоякісних, міцних і безпечних матеріалів, відповідають всім вимогам і стандартам дитячих товарів.


Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор купити за вигідною ціною 299 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Машинки таких торгових марок, як наприклад: Battat Lite в онлайн каталозі Терра Спорт
Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор - Фото №2 Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Машинки

Давно мрієте зайнятися спортом? Іграшка Battat Lite "Перші машинки" Екскаватор буде Вашим першим кроком. В « Машинки » є все, що необхідно спортсмену. Машинки здивує Вас своєю якістю. Автомобіль на радіокеруванні Dickie Toys Ево Спірит , Автомобіль на радіокеруванні Dickie Toys Ево Спірит і Автомобіль на радіокеруванні Dickie Toys Ево Спірит від знаменитих світових виробників 4890 Ви знайдете в нашому розділі Машинки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Машинки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн